Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!

Reclamă

Publicat: 15 decembrie 2023, 15:18

Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!

Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea

Larisa Drăgulescu / Instagram

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, este cunoscută ca o femeie lipsită de inhibiţii. Vedeta a recunoscut acest lucru fără menajamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că, doar în câţiva ani, a făcut o avere impresionantă din imaginile provocatoare cu ea pe care le-a postat pe diferite platforme.

Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!

Îmi place să pozez erotic şi nu am niciun fel de inhibiţie în ceea ce priveşte asta, mă simt fericită că pot să fac asta şi să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi dă şi posibilitatea de a sta foarte mult alături de familia mea. 

Am fost playmate pentru revista Playboy din România şi, dacă nu mă înşel, am fost chiar ultimul model al revistei la noi în ţară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy şi frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian”, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit gsp.ro.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă”, sublinia în trecut fosta soţie a lui Marian Drăgulescu.

Reclamă

Larisa Drăgulescu nu a renunțat la platformele pentru adulți nici în sarcină

Larisa Drăgulescu dezvăluia, în timp ce era însărcinată, că nu şi-a închis contul pe care îl avea pe platformele pentru adulţi. Aceasta preciza că posta în mod regulat acolo, chiar şi în timpul sarcinii, deoarece susţinea că de acolo îi vine o sumă importantă de bani în fiecare lună.

Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară în luna septembrie a acestui an. Ea a dat naştere unui băieţel perfect sănătos. Larisa mai are doi copii, un băiat şi o fată din perioada relaţiei cu Marian Drăgulescu.

„Eu activez în continuare pe Only Fans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și video-uri și să-mi intre banii.

Reclamă 4 / 0/3

De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte.

M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică”, declara, în sarcină, Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu mărturisea că a adunat peste 2 milioane de euro!

Larisa Drăgulescu o duce bine pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susținea că a adunat o avere de peste două milioane de euro.

Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele. Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani, când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact (balon) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, declara Larisa Drăgulescu.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și