Închide meniul

Ce avere poate avea milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Cui i-a făcut cadou un bolid de lux

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2024, 8:58

Ce avere poate avea milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Cui i-a făcut cadou un bolid de lux

Ce avere poate avea milionarul român de 32 de ani care contruieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, provine din celebra familie Ţucudean, care a dezvoltat în zona Aradului un adevărat imperiu financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform revistei Capital, familia Ţucudean are o avere estimată la 35 de milioane de euro, având mai multe afaceri, printre care o podgorie de peste 80 de hectare, un hotel de 5 stele, o firmă de mobilă, un ştrand sau ferme de porci şi vite.

Ce avere poate avea milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Pe lângă hotelul din Arad, fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la o sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, ce costă 90 de lei, la o sticlă de Mustoasă de Maderat, care e vândută cu 45 de lei, sau Feteasca şi Merlot-ul din 2019, care costă 50 de lei.

„Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.

Reclamă

Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.

A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”, spunea în trecut Ţucudean, citat de gsp.ro. 

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Reclamă 4 / 0/3

George Ţucudean, episod spectaculos cu Tyson, celebrul şofer de la Dinamo

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, a oferit o „primă” uriaşă unui fost angajat de la Dinamo, clubul unde a evoluat 2010-2013.

Angajatul care a povestit cum a pus mâna gratis pe un Jaguar nu este unul oarecare, ci celebrul „Tyson”, şoferul care a lucrat la clubul din Ştefan cel Mare pentru trei decenii.

Dacă iniţial, familia Ţucudean aştepta banii de la Tyson pentru maşină, un episod inedit l-a făcut pe fostul atacant să-i promită că nu mai plăteşte niciun cent pe Jaguar, dacă îndeplineşte o misiune spectaculoasă, lucru care i-a ieşit lui Constantin Ologu.

„Bunicul lui mi-a dat Jaguarul, de fapt lui și mi-a dat mai departe mie, iar eu am spus că-l iau, dar o să-i dau banii când nu se așteaptă. Și m-a întrebat cum vine asta? Poate să fie și peste cinci ani! N-am mi-a luat niciun ban, oricum nu dădeam, că bunicu’ e bunicu’, ce să mai…, el a zis că e pentru Tyson.

Și am plecat în cantonament la Poiana Brașov. La intrare în Câmpina era un accident mortal, circulația oprită și am stat vreun sfert de oră și l-am întrebat pe un polițist dacă pot să o iau prin comună. Am dat înapoi, am pus maseuri în spate, să mă asigure și am luat-o pe acolo, prin comună. Ăia, când au văzut că o iau pe acolo, au luat-o după mine și se făcuse coloană.

George (n.r. Țucudean) stătea pe scaunele din față. La un moment dat, unde trebuia să fac la stânga, îmi cădea spatele în șanț. Și am zis că o să merg cu spatele până în drumul național, vreun kilometru și ceva. Și am venit așa, cu spatele, prin comună. Stăteau țăranii pe la… și se închinau. Și George a spus că, dacă-i scoți de aici, cu spatele, nu o să mai plătesc Jaguarul. I-am spus că-l duc până la Împăratul Romanilor în marșarier (n.r. destinația echipei). Dacă vrei, îmi mai dai un Jaguar!”, a povestit Tyson, citat de prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și