Închide meniul
Foto

Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „E terapie curată”

Publicat: 6 octombrie 2024, 12:16

Reclamă
Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „E terapie curată”

Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani

Cristina Ich / Instagram

Cristina Ich, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani, a dezvăluit ce face în fiecare zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich s-a filmat dansând şi le-a mărturisit urmăritorilor că obişnuieşte să danseze zilnic. Cristina Ich şi Alex Piţurcă au un băieţel împreună, pe Noah.

Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „E terapie curată”

Muzica e terapie curată și aproape în fiecare zi mă tratez: dansez jumătate de oră ca și cum nimeni nu m-ar vedea… sper. Voi aveți obiceiul ăsta?”, şi-a întrebat Cristina Ich urmăritorii, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Cristina Ich, care s-a făcut remarcată ca model, este în prezent una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi. Ich este urmărită de aproape 930.000 de persoane pe Instagram şi de aproape 120.000 de persoane pe TikTok.

Reclamă
Reclamă

Cristina Ich şi Alexandru Piţurcă s-au despărţit recent. Totuşi, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul băieţelului lor. La începutul acestui an, chiar de Revelion, Cristina Ich şi Alex Piţurcă apăreau din nou în ipostaze romantice. Cele două vedete au decis să mai dea o şansă relaţiei lor, dar nici de data aceasta nu a funcţionat. Între timp, fiecare dintre ei şi-a refăcut viaţa cu o altă persoană.

Victor Piţurcă, ce vorbea foarte frumos despre Cristina Ich, anticipa că ei se vor împăca, având în vedere că se iubesc. S-a întâmplat acest lucru, dar ei au realizat ulterior că nu mai pot fi decât prieteni. Recent, Alex Piţurcă i-a luat apărarea Cristinei Ich, după ce aceasta a fost criticată.

Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani cu Vica Blochina

Victor Piţurcă a avut, timp de 16 ani, o relaţie conjugală cu lituanianca Vica Blochina. Cei doi au împreună un copil, pe Edan, care locuieşte în prezent alături de tatăl lui.

Reclamă

Edan are o relaţie foarte bună cu fratele lui, Alex, alături de care a fost surprins de mai multe ori în parc.

Vica Blochina mărturisea că s-ar fi măritat cu Victor Piţurcă dacă fostul selecţioner al României ar fi ales să divorţeze de soţia lui, Maria, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Nu cu mult timp în urmă, Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Ea a mărturisit că între ea şi fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni lucrurile s-au schimbat în rău de atunci.

După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și