Închide meniul

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac, pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 83 de ani

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 9:22

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac, pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 83 de ani

Ion Ţiriac a refuzat propunerea lui Cristi Borcea să investească la Dinamo

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Ion Ţiriac are 83 de ani
  • Ion Ţiriac are o avere de 1.4 miliarde de dolari

Ion Ţiriac se menţine într-o formă de invidiat, iar verişoara acestuia, Mariana Stanciu, dezvăluia în trecut cum a ajuns miliardarul de 83 de ani să aibă o ţinută impecabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă ar putea să mânănce cele mai scumpe lucruri, în orice colţ al lumii, Ţiriac rămâne la produsele tradiţionale româneşti, precum mămăliguţa cu brânză sau ciorba de burtă. Omul de afaceri nu mănâncă niciodată mancare grasă.

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac, pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 83 de ani

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.

Reclamă

Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, citată de impact.ro.

Care este, de fapt, adevăratul nume al lui Ion Ţiriac

Care este adevăratul nume al lui Ion Ţiriac este un secret pe care chiar miliardarul român l-a dezvăluit. Mai mult, acesta a fost aproape să îşi şi schimbe numele, dar a renunţat în ultimul moment.

Reclamă

În actele omului de afaceri apare prenumele Ioan, pe care Ţiriac nu a putut să îl schimbe în Ion, dar acesta a fost anunţat că are nevoie de „atâtea hârţoage” încât a renunţat.

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat.

Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, spunea miliardarul român, în trecut, pentru TVR 2.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac, lovitură de proporţii

Ion Ţiriac a anunţat că va organiza, în luna septembrie, un turneu WTA la Bucureşti.

Fundația Țiriac organizează în perioada 10-18 septembrie, în București, Tiriac Fundation Trophy – turneu de tenis de talie mondială. Acesta se va derula la Centrul Național de Tenis (Bulevardul Pierre de Coubertin, numărul 11, București), în aer liber, pe zgură.

Tiriac Foundation Trophy este singurul turneu WTA (Women’s Tennis Association) programat a se desfășura în București. Valoarea totală a premiilor se ridică la 115.000 de dolari.

”Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis. Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei.

Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a transmis Ion Ţiriac prin intermediul unui comunicat de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare