Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional: „Escroacă nenorocită, eşti cea mai mincinoasă din Univers!”

Reclamă

Publicat: 27 noiembrie 2023, 9:24

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional: „Escroacă nenorocită, eşti cea mai mincinoasă din Univers!”

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Colaj instagram

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional şi a lansat o serie de atacuri la Oana Roman, fosta sa prietenă. Mai exact, Vica Blochina o acuză pe Oana Roman că îşi modifică pozele când face reclamă la un ceai pentru slăbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a avut un derapaj uluitor la adresa Oanei Roman, pe care a numit-o „escroacă” şi „mincinoasă”.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Doamne, ce escrocherie. Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs … Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a fost mesajul postat de Vica Blochina pe reţelele de socializare.

Oana Roman a răspuns imediat acuzaţiilor. „Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, a transmis Oana Roman. Vica Blochina a revenit cu un nou atac la adresa Oanei Roman.

S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică … Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a mai postat Vica Blochina.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică suferită. Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică.

Vica Blochina a apelat la intervenţia numită plicatură gastrică pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus. Însă, la câteva luni după operaţia suferită, fosta balerină de la Melody se confruntă şi cu probleme.

Vica a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, într-un timp scurt, iar din acest motiv are dureri de cap frecvente. Aceasta a declarat că şi pielea a început să i se lase, însă are grijă de acest aspect, şi apelează în mod constant la tratamente corporale pentru fermitate.

Reclamă 4 / 0/3
„După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și