Închide meniul
Foto

Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an! Mesajul pe care l-a transmis

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2024, 17:19

Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an! Mesajul pe care l-a transmis

Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an

Paige Spiranac / Facebook

Cea mai sexy femeie din lume, Paige Spiranac (30 de ani), s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an! Frumoasa blondă s-a trezit cu conţinutul blocat pe TikTok şi nu a rămas fără reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac a fost declarată „cea mai sexy femeie din lume” în 2022 de către publicaţia Maxim. Superba jucătoare de golf, care s-a retras din competiţiile profesioniste, a devenit milionară în dolari datorită reţelelor sociale, acolo unde este urmărită de milioane de oameni.

Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an!

”Sunt pedepsită de Tik Tok din cauza unui mic decolteu inocent. Libertate pentru decolteu!”, a scris Paige Spiranac pe contul de Twitter.

După acest mesaj, Paige Spiranac a postat un clip pe Twitter, precizând că pe TikTok nu îl poate publica.  ”Tik Tok nu acceptă acest tip de video, dar platforma X o va face”, a transmis fosta jucătoare profesionistă de golf.

Reclamă

„Toţi suntem câştigători”! O poză postată de Paige Spiranac, „cea mai sexy femeie în viață”, i-a făcut pe fani să se entuziasmeze

O poză postată de Paige Spiranac pe Twitter i-a făcut pe numeroşi fani ai vedetei să se entuziasmeze. „Toţi suntem câştigători”, a comentat cineva, aprobat de alţii.

Paige Spiranac a postat pe contul ei de Twitter o poză sexy. În postarea respectivă ea îi felicita pe doi fani pentru câștigarea concursului ei Augusta. Premiul era o rundă de golf gratuită cu ea pe un teren de top.

Reclamă 4 / 0/3

Felicitări lui Ralph și Dan pentru câștigarea concursului Augusta! Dar nu vă faceți griji dacă nu ați câștigat, deoarece organizăm un alt concurs pentru PGA!”, a scris Paige Spiranac.

Toți suntem câștigători după (n.r.: poza) aceasta, Paige…”, a reacţionat imediat cineva.

Cine a câștigat, Tată? Aham, cred că toți am făcut-o, fiule”, a comentat altcineva, potrivit thesun.co.uk. „Frumusețe clasică” şi „Felicitări pentru ochii mei”, au fost alte comentarii scrise de bărbaţi.

Paige Spiranac a vrut să facă un gest umanitar, dar a fost refuzată dintr-un motiv incredibil

Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac a vrut să facă un gest caritabil pentru mai mulți copii din familii sărace. Vedeta și-a dorit să le pună la dispoziție cluburi de golf, dar a fost refuzată din cauza ipostazelor provocatoare în care se afișează public.

Paige Spiranac s-a retras din golf, dar participă la turnee de amatori și își câștigă popularitatea în mediul online. Ea a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică acest sport. „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”, au criticat-o fanii.

„Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus ‘Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău’.

Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu.”, a afirmat Paige Spiranac, conform New York Post.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și