Închide meniul
Foto

„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa

Publicat: 26 iunie 2024, 11:58

Reclamă
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa

Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei

Leonard și Vanessa Dorofteu/ Instagram, Facebook

Leonard Doroftei a dezvăluit calvarul prin care a trecut fiica sa, Vanessa. „Moșul” a declarat că aceasta a trecut prin momente dificile, atunci când s-a mutat în Canada, alături de părinții ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei are trei copii alături de soția lui, Monica: pe Adrian, Alexandru și pe Vanessa, care este de o frumusețe răvășitoare (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Vanessa Doroftei).

Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a dezvăluit că fiica sa s-a adaptat extrem de greu vieții din Canada. Acesta a transmis chiar faptul că Vanessa nici nu a ieșit din casă, timp de cinci ani, iar în toate vacanțele se întorcea în România.

„Moșul” a transmis că fiica sa are însă planuri mari și e gata să revină în România. Vanessa vrea să urmeze Facultatea de Medicină, după ce își va încheia studiile în Canada.

Vanessa, crede-mă, ea 5 ani de zile nu a ieșit din casă, adică doar cu noi, a zis la un moment dat: ’​Stop nu mai vreau cu voi, stop!’​, s-a plictisit de noi. Fiecare vacanță și-a petrecut-o în România, pe perioada liberă pe care a avut-o venea în România, ea a fost cea mai afectată.

Reclamă
Reclamă

Ea termină colegiul de acolo, cum au ei regulile lor, îți dai seama, să înveți limbă nouă, cum a fost franceza, greu pentru ea, și a răzbit. Acum e în România, se întoarce peste două săptămâni să termine colegiul, mai are o perioadă scurtă și vine în România la facultate.

Prima dată a zis că vrea medicină, să vedem cum intră la medicină, ea o să vină doar cu notele, diploma iese mult mai târziu, astea sunt regulile lor în Canada”, a declarat Leonard Doroftei, conform iamsport.ro.

„Nu sunt pe drumuri!” Din ce fac bani, de fapt, băieţii lui Leornard Doroftei

Doroftei a dezvăluit cu ce se ocupă Adrian și Alexandru, după mutarea în Canada, care s-a produs în 2019. Fostul mare sportiv a spus că cei doi și-au ales un drum diferit în viață.

Reclamă

Chiar dacă inițial s-a scris că fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, Adrian a devenit milionar, marele nostru campion a ținut să menționeze că acesta nu are, momentan, o afacere de „milioane”.

În schimb, Alex, fiul mijlociu, are un loc de muncă în domeniul IT și s-a întors deja în România!

Acum privind în urmă, i-am chinuit (n.r. pe copiii săi cu mutarea în Canada), i-am rupt din școala lor, din anturajul lor, și eu am fost alături de ei și ei de mine, asta înseamnă să fii o familie, acum, pentru că fata vrea în România… Alex cel mijlociu s-a întors deja în România.

Come on, come on (n.r. haide, haide), de cel mare (n.r. presa a scris că e milionar), el a vorbit tot timpul despre afaceri, bussines, dar între a vorbi și a fi mai e, trebuie să aștepți, nu vine peste noapte, nu umblă câinii cu covrigii în coadă. Și sunt și afaceri bune, și afaceri rele, poți să câștigi, poți să și pierzi.

Au job-uri, amândoi (n.r. băieții lui), Adrian are job, nu e pe drumuri, Alex este în IT, el știe ce vrea, a terminat facultatea de fizică. Vanessa se va întoarce, să termine liceul și vine să facă facultatea”, a spus Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast, citat de iamsport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și