Închide meniul

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Dinamo a făcut anunțul oficial: „Mult succes!”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 19:15

Reclamă
Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Dinamo a făcut anunțul oficial: „Mult succes!

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai!

FOTO: Facebook Dinamo

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Jucătorul a plecat sub formă de împrumut de la Dinamo, până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amzăr este un produs al academiei celor de la Dinamo. Acesta a ales să își încerce norocul în zona Golfului, la Al Nasr Dubai, club care are și o clauză de cumpărare definitivă a acestuia.

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai!

Oficialii lui Dinamo au făcut anunțul, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare:

„Costin Amzăr la Al Nasr SC

Clubul Dinamo 1948 București și Al Nasr SC au ajuns la un acord de împrumut până la finalul sezonului a fundașului nostru stânga, Costin Amzăr.

Reclamă
Reclamă

Amzăr, a fost crescut de Centrul de Copii și juniori al clubului Dinamo, bifând apariții la toate grupele de juniori. Costin a parcurs toate etapele de dezvoltare fotbalistică, ajungând până la echipa de seniori pentru care a bifat 81 de apariții și a marcat 3 goluri. Clubul Al Nasr SC va avea opțiune de cumpărare definitivă a jucătorului, achitând totodată o sumă de bani pentru împrumutul acestuia.

Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări lui Costin Amzăr în tricoul echipei Al Nasr SC Dubai!”, a fost mesajul postat de „câini”.

În momentul de față, Costin Amzăr este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Noua echipă a românului se află pe locul al 8-lea în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 6 puncte după 4 partide jucate. Pe primul loc este AL Sharjah, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu

Andrei Nicolescu a fost făcut praf de Cornel Dinu. Fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo a avut un discurs dur la adresa administratorului special al clubului.

În ciuda faptului că Dinamo are un început foarte bun de sezon, echipa fiind pe locul 4, cu 17 puncte după 11 meciuri disputate, nu toată lumea din cadrul clubului din Ştefan cel Mare este lăudată pentru parcursul din primele etape.

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a fost luat la ţintă de Cornel Dinu. „Procurorul” nu l-a menajat deloc pe oficialul lui Dinamo şi l-a numit „tâlhar”, spunând că acesta compromite istoria echipei:

„Compromite prin prezența lui istoria lui Dinamo. Ideea este că să nu îmi mai pronunți niciodată numele acestui individ.

Compromite istoria, morala din ‘Ștefan cel Mare’. Este un tâlhar care își face mendrele cu Dinamo”, a declarat Cornel Dinu, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

23:00

VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei

22:51

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Oltenii lui Gâlcă au urcat pe locul 2! Baiaram și Mitriță au făcut spectacol!

22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 1-1. Dennis Man a egalat pentru „Cruciaţi”! O nouă reuşită pentru internaţionalul român

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și