Închide meniul
Video

Cristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2024, 23:15 / Actualizat: 1 octombrie 2024, 0:21

Reclamă

Cristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr - Al Rayyan!

Cristiano Ronaldo se bucură după ce a înscris un gol pentru Al Nassr / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a marcat un gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Starul portughez a reluat perfect, din careu, în minutul 76 al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 47, Cristiano Ronaldo a avut şi un gol anulat pentru offside. A fost nevoie de VAR pentru ca reuşita să fie anulată. Offside-ul nu a fost deloc evident, iar centralul a avut nevoie de confirmarea VAR pentru a anula reuşita.

Cristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

După mai multe ratări şi un gol anulat, Cristiano Ronaldo a reuşit să îşi pună numele pe lista marcatorilor în minutul 76. A fost nevoie de câteva minute pentru ca reuşita să fie confirmată din camera VAR.

Ulterior, un jucător al lui Al Nassr a avut nevoie de îngrijiri medicale, aşa că jocul a fost oprit şi mai mult. Din momentul în care Ronaldo a introdus balonul în plasă şi până când jocul a fost reluat a durat 6 minute.

La un moment dat, Ronaldo a fost surprins discutând cu antrenorul Stefano Pioli, în timp ce fotbaliştii celor două echipe au primit o pauză de hidratare. Se întâmpla în perioada în care jucătorul lui Al Nassr primea îngrijiri medicale. Din fericire, totul a fost în regulă, iar partida a fost reluată.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost susţinut din lojă la meciul cu Al Rayyan şi de către fiul său, Cristiano Jr. Acesta a avut o explozie de bucurie după golul tatălui său. Cristiano Jr. a fost surprins de mai multe ori de camerele TV în timpul meciului. Starul portughez şi fiul lui, care joacă şi el fotbal, au o relaţie specială.

Al Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde!

Meciul Al Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost transmis în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la ora 21:00. Echipa lui Cristiano Ronaldo a obţinut o victorie importantă după ce etapa trecută a remizat pe terenul celor de la Al Shorta, formaţie din Irak, scor 1-1, fără starul portughez în teren.

Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru Al Nassr. De partea cealaltă, pentru oaspeţi, a înscris Guedes. De la ora 19:00 au avut loc alte două meciuri din Liga Campionilor Asiei, care au fost transmise şi ele LIVE în AntenaPLAY. Al Wasl – Al Ahli a fost 0-2, iar Al Sadd – Esteghlal FC s-a terminat 2-0.

Reclamă

Al Nassr: Bento – Al Ghanam, Simakan, Al-Fatil, Al-Najdi – Otavinho, Al-Khaibari – A.G, Talisca, Mane – Ronaldo

Al Rayyan: Victor – Amaro, Garcia, Shehata, Saleh – Brenet, De Sart, Hatem, Trezeguet – Roger Guedes, Bencharki

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și