Închide meniul
Foto

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România! A pierdut chiar şi cauciurile de iarnă. Anunţul teribil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 15:36

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România! A pierdut chiar şi cauciurile de iarnă. Anunţul teribil

Cea mai cunoscută amantă, umilită în public

Instagram Vica Blochina

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România! Vica Blochina continuă războiul umilitor cu administratorul blocului. Fosta parteneră a lui Victor Piţurcă susţine că i-au fost furate bunuri în valoare de 10.000 de euro din din boxă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica a apelat şi la Poliţie, dar nu şi-a găsit dreptatea pe care o caută. Blochina susţine că a rămas chiar şi fără cauciurile de iarnă ale maşinii.

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România

„Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-a furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină.

S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă”, a spus Vica, citată de click.ro.

Mărturisiri tulburătoare făcute de cea mai cunoscută amantă din România

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Femeia care a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, perioadă în care fostul selecționer era căsătorit, a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Reclamă

Născută în Lituania, Vica a avut o copilărie de coșmar. Tatăl ei ar fi fost abuziv și ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult decât atât, vedeta nu avea probleme numai acasă. Vica ar fi luat bătaie atât de la profesoara de balet, cât și de la profesorii de la școală.

„Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Da, mă bătea tata! Dar pe vremea aia, pe vremea comunismului, părea a fi ceva normal. Cumva, toți copiii luau bătaie. Tata era abuziv, niciodată nu mi-a spus ceva frumos: ‘Ești deșteaptă, ești frumoasă’. Tata nu mi-a spus niciodată te iubesc„, a declarat Vica Blochina la emisiunea ‘În Oglindă’.

Fosta balerină nu a mai ținut legătura cu tatăl ei după ce a plecat din Lituania. A trăit un șoc în momentul în care mama ei a anunțat-o că acesta a încetat din viață. Vica a început să plângă în momentul în care a rememorat acel moment.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. A dezvăluit cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

„Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite.

Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.

Reclamă
Recomandări
  • Vica Blochina a trecut prin momente dificile
  • Dezvăluirile făcute de fosta balerină

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și