Închide meniul
Foto

Fiica miliardarului Ion Ţiriac surprinde: „Construieşte-te prin rău!”. Ioana Natalia este moştenitoarea unui adevărat imperiu financiar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2022, 22:30

Fiica miliardarului Ion Ţiriac surprinde: „Construieşte-te prin rău!”. Ioana Natalia este moştenitoarea unui adevărat imperiu financiar

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Fiica miliardarului Ion Ţiriac surprinde cu fiecare apariţie. Tânăra de 24 de ani este de o frumuseţe ieşită din comun şi are peste 24.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Ioana Natalia Ţiriac locuieşte în Statele Unite şi trăieşte, fără doar şi poate, visul american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura fată pe care o are fostul mare jucător de tenis este o prezenţă activă pe reţelele sociale. Va fi moştenitoarea imperiului financiar construit de cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român. În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).

Fiica miliardarului Ion Ţiriac surprinde. Ce a transmis Ioana Natalia pe contul ei de instagram

Ioana Natalia a postat o nouă imagine care a devenit virală. Aceasta a fost însoţită de un mesaj enigmatic.

Nimic rău nu durează pentru totdeauna, dar nici binele nu durează. Construiește-te prin rău și prețuiește binele cât durează. Dar zâmbește prin ambele„, a transmis Ioana Natalia pe contul de Instagram.

Ioana Natalia Ţiriac
Ioana Natalia Ţiriac este unica fiică a lui Ion Ţiriac

Postarea a fost apreciată de sute de persoane. Unul dintre aceştia este fratele ei, Ion Ion Ţiriac.

Reclamă

Ioana Natalia Ţiriac locuieşte într-un apartament de senzaţie primit de la tatăl ei. Acesta este amplasat chiar pe malul Oceanului Atlantic și a costat 2 milioane de euro.

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune.

Cum a devenit fiica lui Ion Țiriac „regina din Miami”

Ioana Natalia a postat o imagine, la care mama ei a reacționat imediat. „Ești superbă, iubirea mea„, a comentat Sophie Ayad. Fiica lui Ion Țiriac i-a răspuns cu un un emoji care înfățișează o inimă.

Reclamă 4 / 0/3

Și fanii celei care este moștenitoarea imperiului financiar construit de fostul mare jucător de tenis au ținut să o felicite. „Regina din Miami„, „Ești foarte frumoasă!„, „Superbă!„, „Uluitoare„, sunt doar câteve dintre comentariile primite de tânăra de 24 de ani.

Câţi bani a donat Ion Ţiriac după ce Codin Maticiuc a anunţat că vrea „să-l falimenteze”

Se ştie câţi bani a donat Ion Ţiriac după ce Codin Maticiuc a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru renovarea unei secţii de pediatrie la spitalul Fundeni. Miliardarul român şi-a respectat promisiunea şi a contribuit cu o sumă importantă.

Ajutați-mă să-l falimentez pe Ion Țiriac!” Este modul în care Maticiuc a dezvăluit ce promisiune nebună i-a fost făcută. Mai mult, fostul mare jucător de tenis a acceptat ca o imagine, în care apare el, să fie modificată. Ţiriac a fost „transformat” în om al străzii. A fost total de acord cu ideea, având o reacție incredibilă: ”no problem!”

La o lună distanţă, campania a ajuns la final. Ion Ţiriac a donat nu mai puţin de 100.000 de euro şi l-a anunţat pe Maticiuc că nu se va opri aici.

„N-am cum să vă mulțumesc. Vouă, tuturor celor care v-ați alăturat luna asta la și ați dat sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati. Fundației Ion Țiriac care a donat 100.000 de euro (deși suma din sms-uri a fost mai mică) și tot lor care au zis că dacă donatorii rămân alături de proiect ei mai dublează și-n altă lună.

Echipei de la Fundatia Metropolis care a muncit pe brânci. Lui Ion Ion, cel care a venit cu ideea asta de campanie. Voluntarilor care au făcut absolut tot, de la grafică la activări și muncă fizică. Sunt mândru că aici mă încadrez și eu în organizație. Tuturor ambasadorilor, vedetelor și prietenilor mei care au postat fără încetare ca lumea sa afle de noi.

Domnului Ion Țiriac personal pentru că ne-a îngăduit ca după ce că donează să-l mai și photoshopam în homeless și toate prostiile care mi-au trecut mie prin cap. Celor care dați de azi înainte sms la 8845 cu textul FACEM și celor care rămâneți abonați și care ne dați șansa ca aceeași fundație să ne dubleze iar, poate chiar anul acesta.

Reclamă

Nu am cum să vă mulțumesc. Nu am cum. Nu-mi găsesc cuvintele și asta e rar la mine. Am avut doar onoarea să vă amintesc în acest text„, a transmis Codin Maticiuc într-o postare pe Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și