Închide meniul
Foto

Cum a descoperit Florin Răducioiu că era înşelat! Cunoscutul milionar român care l-a ajutat: „Îi mulţumesc că mi-a deschis ochii”

Publicat: 16 mai 2024, 8:48

Reclamă
Cum a descoperit Florin Răducioiu că era înşelat! Cunoscutul milionar român care l-a ajutat: „Îi mulţumesc că mi-a deschis ochii”

Cum a descoperit Florin Răducioiu că era înşelat!

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu a dezvăluit cum a descoperit că era înşelat. S-a întâmplat în timp ce era într-o relaţie cu Eugenia Ştefan, cunoscută ulterior ca Janine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu era impresariat în acea perioadă de Giovanni Becali. Agentul de jucători era nu numai impresarul lui Răducioiu, ci şi protectorul lui. Vărul lui Gigi Becali s-a implicat personal în rezolvarea acestei probleme.

Cum a descoperit Florin Răducioiu că era înşelat!

Am avut o aventură amoroasă cu o fată, care m-a bulversat foarte mult (n.r. Janine)… A fost prima mea dragoste, mi-a plăcut foarte mult de ea… Era superbă.

Cu un an înainte eu am fost invitat la Sala Palatului, la Miss România, unde am fost în juriu și acolo am văzut-o prima dată, dar de la distanță. A ieșit pe locul 2 parcă. Apoi am întâlnit-o întâmplător pe stradă, ea aștepta taxi-ul și de acolo a început nebunia. Ne auzeam pe fix, nu existau mobile.

Ea rămânea în țară, în România, venea când putea. Eram tânăr, mi-a plăcut foarte mult de ea și a fost și unul din motivele pentru care n-am reușit să mă exprim la cel mai bun nivel. Eram neliniștit, nu știam ce face, eram gelos…

Reclamă
Reclamă 4

„Giovanni Becali a angajat detectivul”

Nu eu am angajat detectivul, ci Giovanni Becali și am descoperit că avea o relație… Eu simțisem asta. Apoi lucrurile au luat o turnură destul de dură. Eram acolo (n.r. când Giovanni Becali a mers la Janine acasă). Eram afară, am rămas în mașină. Nu a fost chiar așa (n.r.: că a intrat să-i taie hainele). Îi lăsam cardurile, aveam încredere, da… Eram puțin naiv.

Eu îi mulțumesc enorm lui Giovanni Becali pentru că mi-a deschis ochii și mi-a zis: ‘Florin, nu e pentru tine. Ești foarte tânăr, trebuie să-ți vezi de carieră’. Și el a fost cel care a reușit să mă convingă prin fapte că nu era o femeie care mă putea ajuta în acel moment. A fost dureros, da și recunosc că mă afecta și pe teren”, a declarat Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Giovanni Becali: „Blănurile le tăia de gelozie”

Giovanni Becali a povestit şi el incidentul cu Janine. Agentul de jucători a recunoscut că a mers la Janine acasă pentru a recupera bunuri despre care pretindea că îi aparţineau lui Florin Răducioiu.

Reclamă

Am intrat în casă, peste ea, și i-am luat banii, că ea l-a tâlhărit pe Răducioiu. Dacă ai cheltuit vreo 250-300.000 (n.r. de dolari) și băiatul a prins-o, cu un detectiv (…)

Ne-am dus cu doi martori, frumos, am recuperat niște bani din câți i-a dat Răducioiu, am recuperat niște blănuri, dar blănurile le tăia de gelozie, cu cuțitul…

Am intrat, am luat două foi cu indigo, Janine a scris: `Dau, de bunăvoie, cutare, cutare, dau, de bunăvoie, mașina lui Răducioiu`…Eram `avocat`, tată, cu patalamale, cu indigo…”, declara Giovanni Becali într-un interviu pentru Gândul, în 2022.

Florin Răducioiu e în culmea fericirii! La 54 de ani, fostul atacant al naţionalei se pregăteşte să se însoare din nou

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita lui cu zece ani mai tânără decât el. Andreea Albăstroiu, în vârstă de 43 de ani, este femeia care l-a făcut pe fostul internaţional să uite de divorţul dureros.

Florin Răducioiu formează un cuplu cu Andreea de mai bine de patru ani. Fostul atacant se pregăteşte chiar de nuntă, după ce şi-a cerut în căsătorie frumoasa iubită în noaptea de Revelion.

Pe Andreea Albăstroiu, Florin Răducioiu a cunoscut-o la Milano, în urmă cu mai bine de patru ani, iar de atunci cei doi sunt de nedespărţit. Femeia a lucrat de-a lungul timpului în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano.

Andreea l-a făcut pe Florin Răducioiu să uite de divorţul de Astrid, cea care i-a fost soţie fostului internaţional timp de 23 de ani, cei doi având şi doi copii împreună, pe Andrea şi Alessandro.

Şi Andreea Albăstroiu a trecut printr-un divorţ, înainte de a-şi găsi fericirea alături de Florin Răducioiu. Femeia are şi un fiu din prima căsnicie.

 

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:15

România – Belgia, la EURO 2024 | Ilie Dumitrescu, în presa belgiană: „Are ce trebuie să-i rănească”

8:15

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și