Închide meniul

Ion Ţiriac i-a lăsat „mască” pe englezi! Cum au reacţionat când au aflat ce avere are miliardarul român

Publicat: 26 octombrie 2024, 16:45

Reclamă
Ion Ţiriac i-a lăsat „mască pe englezi! Cum au reacţionat când au aflat ce avere are miliardarul român

Ion Ţiriac i-a lăsat "mască" pe englezi | Cum au reacţionat când au aflat ce avere are miliardarul român

Ion Ţiriac/ Profimedia

Ion Ţiriac i-a lăsat „mască” pe englezi, după ce aceştia au aflat ce avere are miliardarul român. Britanicilor nu le-a venit să creadă faptul că fostul jucător de tenis este mai bogat decât Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere fabuloasă de 2,1 miliarde de dolari, potrivit celor de la Forbes. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo are o avere de aproximativ 650 milioane de dolari.

Ion Ţiriac i-a lăsat „mască” pe englezi | Cum au reacţionat când au aflat ce avere are miliardarul român

Englezii de la Sport Bible s-au declarat surprinşi de faptul că Ion Ţiriac are o avere de trei ori mai mare decât a lui Cristiano Ronaldo. Aceştia l-au numit pe miliardarul român ca fiind un fost jucător de tenis „mai puţin cunoscut”.

Britanicii au mai subliniat şi faptul că Ion Ţiriac îl depăşeşte în topul averii şi pe Lionel Messi, starul argentinian care în prezent evoluează în MLS, la Inter Miami.

„Un fost jucător de tenis miliardar care e de trei ori mai bogat decât Cristiano Ronaldo și de care probabil nu ați auzit niciodată”, este titlul articolului în care englezii detaliază situaţia financiară a lui Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă

„Și-a reprezentat țara și la hochei pe gheață. A participat la Jocurile Olimpice de iarnă din 1964. Ion Țiriac i-a antrenat pe Marat Safin și Guillermo Vilas. A fost agentul lui Boris Becker din 1984 până în 1993.

Deși a avut câștiguri decente în tenis, nu acesta a fost modul în care și-a câștigat averea. Una dintre primele afaceri ale lui Țiriac a fost cu Ion Tiriac Bank. Este prima bancă privată deschisă în România după răsturnarea liderului Partidului Comunist, Nicolae Ceaușescu„, au mai notat englezii despre Ion Ţiriac, conform sursei citate mai sus.

Este de menţionat, totodată, că Ion Ţiriac este cel mai bogat om din tenisul mondial. Cu averea sa de peste 2 miliarde de dolari, omul de afaceri român în vârstă de 85 de ani îi devansează pe Novak Djokovic sau Rafael Nadal.

Reclamă

Cine este cel care administrează întreaga avere de 2.2 miliarde de dolari a lui Ion Ţiriac

Românul celebru care administrează întreaga avere de 2.2 miliarde de dolari a lui Ion Ţiriac este chiar fiul acestuia, Ion Alexandru Ţiriac.

Cel mai bogat român a dezvăluit, recent, că şi-a donat întreaga avere Fundaţiei Ţiriac. Ion Ţiriac a dat acum detalii despre această donaţie. A precizat că fiul lui, Ion Alexandru Ţiriac, se ocupă de toate afacerile familiei Ţiriac. Ion Alexandru Ţiriac este şi preşedintele Fundaţiei. Ion Ţiriac se mai implică doar în anumite aspecte legate de Fundaţie.

„Feciorul meu, ăl’ mare, are aproape 48 de ani – 50 de ani. Și-a luat în mână sceptrul și conduce formidabil de bine fundația asta și cu toate treburile”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

„Mi s-a simplificat puțin viața în România, pentru că am grijă numai de fundație, fundație, fundație. Restul businessului, e Ion Ion (n.r. Ion Alexandru Țiriac), are treaba lui, o face bine, stă 6 luni în Emirate, stă 3 luni aici, 3 luni în altă parte. Își crește copiii, e foarte în regulă. Nepoții mei sunt în regulă și ei, sunt băieți mari. Alexandru are 16 ani, 1.95 m și 48 la picior. Ce vrei? Mai mult de atât nu puteam să fac”, a subliniat Ion Ţiriac.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și