Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena”, în închisoare. ”A avut un moment de slăbiciune”

Antena Sport Publicat: 24 mai 2022, 15:49

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena”, în închisoare. ”A avut un moment de slăbiciune”

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena”

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Cristi Borcea a stat în detenție 5 ani și o lună
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena” în închisoare. Dezvăluirea a fost făcută de Miron Mitrea, cel care, pentru un an și o lună, a fost coleg de suferință cu Borcea, la Poarta Albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îi spuneam «Magdalena» bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare. Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea.

Cristi Borcea era poreclit ”Magdalena” în închisoare

Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a spus Mitrea, la Kanal D.

Reclamă

Pe de altă parte, Cristi Borcea a dezvăluit că a trecut prin momente grele după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”. Fostul patron al lui Dinamo a ajuns în penitenciarul Poarta Albă alături de Giovanni și Victor Becali.

Cristi Borcea: „Am vrut să iau toate medicamentele. Era o gaură plină cu șobolani”

Reclamă

Borcea a dezvăluit că a fost la un pas de a recurge la un gest necumpătat încă din prima noapte petrecută după gratii. A vrut să se sinucidă, dar a fost oprit în ultimul moment.

„În prima seară, când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele din plasă. Mi-a spus Giovanni Becali: ‘Ești nebun? Am fost în Columbia, în Napoli…cum să faci așa ceva?’. M-am dus în baie, era un butoi… erau toalete turcești și sub chiuvetă era o gaură plină cu șobolani. Acesta a fost primul meu contact cu pușcăria”, a declarat Cristi Borcea, la începutul anului.

Omul de afaceri are mari probleme cu somnul și nu poate dormi dacă nu ia medicamente. A rămas cu traume de după experiența trăită după Gratii.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, 5 ani și o lună de detenție

„De 2 sau 3 ori pe săptămână visez lucruri legate de pușcărie. Sunt traume care nu trec așa ușor. Dacă nu îi aveam pe Giovanni și pe Victor nu treceam așa ușor. Șobolanii, gândacii și ploșnițele erau peste tot.

Ăsta este adevărul, visez șobolani. Acolo erau toalete turcești. Toată lumea aruncă mâncare acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică și băteam cu bidonul. Mergeam la toaletă cu Victor, că lui nu îi era frică”, a mai spus Borcea.

Cristi Borcea a fost condamnat și la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor, iar instanța a decis să contopească pedeapsa cu cea din „Dosarul Transferurilor”. Fostul finanțator al lui Dinamo a avut de ispășit, în total, o condamnare de 7 ani și 6 luni și a fost eliberat condiționat după 5 ani și o lună.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro