Închide meniul
Foto

„Nu sunt o femeie care să stea la cratiță”. Cea mai cunoscută amantă din România are o pasiune costisitoare: „Viața mea este wow!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 17:10

„Nu sunt o femeie care să stea la cratiță”. Cea mai cunoscută amantă din România are o pasiune costisitoare: „Viața mea este wow!”

Ce a decis să facă cea mai cunoscută amantă din România. Motivul pentru care renunţă la lux de sărbători

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România anunță că și-a găsit fericirea. Vica Blochina a trecut peste momentele dificile și asigură că trăiește o viață de vis. Vedeta în vârstă de 47 de ani recunoaște că are o pasiune costisitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care i-a fost timp de 16 ani amantă lui Victor Pițurcă este împătimită a vacanțelor scumpe și le-a transmis urmăritorilor ei este „total atipică”.

Cea mai cunoscută amantă din România are o pasiune costisitoare

Vica Blochina a început anul în Thailanda, într-o vilă care se închiria cu 12.000 de euro pe noapte. Ea nu a plătit nimic și s-a distrat alături de prieteni. În această vară a ratat o altă vacanță de lux, în Mykonos, pe insula miliardarilor.

„În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!

Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, spunea Vica la antenastars.ro.

Reclamă

S-a revanșat în această luna și a petrecut pe litoralul din România, alături de un bărbat misterios. Cei doi au postat mai multe imagini în care apar în ipostaze tandre.

View this post on Instagram


A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina, care are 225.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, a făcut publice mai multe imagini în care apare pe plajă, în costum de baie (vezi GALERIA FOTO de mai jos).

„Iubirea e în aer„, i-a scris chiar Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Vica a făcut show și la petrecerea de ziua ei, care a fost una de pomină. L-a invitat atunci și pe Bănel Nicoliță și au apărut zvonuri că ar fi noul cuplu din showbiz. Amândoi au negat că ar fi vorba de mai mult decât o relație de prietenie.

Doamne, ferește! Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a spus Nicoliţă citat de cancan.ro.

Vica a pus ochii pe Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a fost invitat de lux şi a impresionat-o pe cea mai cunoscută amantă din România.

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a spus Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă

Vica a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, chiar dacă fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult decât atât, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Recomandări
  • Vica Blochina, pasionată de vacanţe scumpe
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și