Închide meniul
Foto

Pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România. Face asta de 16 ani

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2023, 18:55

Reclamă
Pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România. Face asta de 16 ani

Pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina/ Instagram

S-a aflat care este pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina a dezvăluit ce face de mai bine de 16 ani. Aceasta susţine că îşi face singură în casă cremele şi măştile pentru ten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amantă lui Victor Piţurcă. Fosta balerină de la Melody i-a dăruit fostului selecţioner şi un băiat, pe nume Edan, care în prezent locuieşte alături de tatăl lui.

Pasiunea secretă pe care o are cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, faptul că este pasionată de produsele de îngrijire personală făcute în casă.

Fosta balerină de la Melody, ajunsă la 48 de ani, îşi face singură măştile şi cremele de faţă, folosind produse naturale, precum uleiuri de sâmburi de caise, unt de cacao sau ceară de albine. Acesta susţine chiar că şi deodorantele şi pasta de dinţi le face tot în casă.

„Pasiunea mea de peste 16 ani…să fac creme, măşti, pastă de dinţi, deodorant din produse naturale pe care le cumpăr online. Şi cel mai mult îmi place să-mi bucur prietenele cu cadouri hand made”, a transmis Vica Blochina, pe Instagram.

Reclamă

Recent, Vica Blochina a dezvăluit că ţine foarte mult la propria imagine. Acest fapt a determinat-o şi să se opereze şi să-şi micşoreze stomacul.

Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: <Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești>. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mai spus Vica, în emisiunea ei de pe Youtube.

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică suferită. Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a apelat la intervenţia numită plicatură gastrică pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus. Însă, la câteva luni după operaţia suferită, fosta balerină de la Melody se confruntă şi cu probleme.

Vica a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, într-un timp scurt, iar din acest motiv are dureri de cap frecvente. Aceasta a declarat că şi pielea a început să i se lase, însă are grijă de acest aspect, şi apelează în mod constant la tratamente corporale pentru fermitate.

„După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și