Închide meniul
Foto

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român! Îşi acuză soţul că a încercat să o omoare: „Mi s-au spart borcane în cap”

Publicat: 28 februarie 2024, 11:39

Reclamă
Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român! Îşi acuză soţul că a încercat să o omoare: „Mi s-au spart borcane în cap

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român!

Aniţa Condescu, fiica lui Marin Condescu / captura AntenaStars

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român! Fiica lui Marin Condescu, Aniţa, duce o bătălie ieşită din comun în instanţă cu încă soţul ei în acte, George Cârstoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aniţa Condescu l-a acuzat pe acesta de tentativă de omor. În replică, bărbatul a cerut în instanţă un ordin de protecţie contra Aniţei Condescu.

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român!

Potrivit cancan.ro, instanţa a decis să respingă ordinul de protecţie cerut de George Cârstoiu faţă de Aniţa Condescu.

Respinge cererea de emitere a ordinului de protecţie, ca neîntemeiată. Onorariul apărătorului din oficiu al pârâtei, în cuantum de 543 lei, urmează a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei”, au decis judecătorii, potrivit sursei citate.

Aniţa Condescu / captura AntenaStars
Aniţa Condescu / captura AntenaStars

„Mi s-au spart borcane în cap de faţă cu fostul soţ”

Aniţa Condescu îl acuză pe George Cârstoiu că a încercat să o omoare. Ea a făcut un apel de urgenţă către autorităţile din oraşul Voluntari.

Reclamă

Am făcut eforturi disperate să nu fac public informații ce țin de viața privată și aspecte ce fac obiectul unor cercetări penale de amploare, având în vedere situația delicată cu divorțul de fostul soț, să fac față eu și copilul agresiunilor sale constante – inclusiv o tentativă de omor, urmată de plângere penală în acest context, pentru care și pe această cale solicit respectuos ca polițistul de caz de la Poliția Voluntari, cât și procurorul care se ocupă de dosarul în spetă să dea mai mare urgență cazului și rezolvării acestuia.

Faptul că mi s-au spart niște borcane în cap, în curtea școlii, de față cu propriul copil, părinți și copiii acestora, e foarte grav și puteam să fiu chiar moartă la acest moment”, a declarat fiica lui Marin Condescu pentru sursa citată.

Scandalul dintre cei doi continuă, după numeroase plângeri penale depuse în trecut de George Cârstoiu pe numele Aniţei. Ea a făcut declaraţii înainte de a veni decizia instanţei în cazul ordinului de protecţie cerut de George Cârstoiu.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut două ordine de protecție împotriva lui”

Aniţa Condescu a susţinut că martorul adus de George Cârstoiu în dosar ar avea o plângere penală pentru mărturie mincinoasă. Momentan, instanţa i-a dat ei câştig de cauză în acest dosar.

Menajera care a venit din nou să depună mărturie mincinoasă mai are o plângere penală pentru mărturie mincinoasă. Deocamdată e doar concluzia procurorului care a constatat că nu e un pericol și să se respingă ordinul de protecție. Au cerut să stau un an departe de copil, că sunt pericol real.

Am mai avut două ordine de protecție împotriva lui, însă acum el e cel care se dă victimă și vrea ordin de protecție, atât pentru el, cât și pentru copil, pentru un an de zile”, a declarat Aniţa Condescu în emisiunea Xtra Night Show de la AntenaStars.

Marin Condescu, fost preşedinte şi cel mai important creditor de la Pandurii Târgu – Jiu, a fost condamnat definitiv

Marin Condescu, fost lider de sindicat şi fost preşedinte al clubului Pandurii Târgu – Jiu, care a dat faliment, a avut în mai multe rânduri probleme cu justiţia. În 2018, Condescu a fost condamnat definitiv, de către Curtea de Apel Craiova, la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri private.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi adjunctul lui Condescu, Viorel Temelescu, care ocupa o funcţie de conducere în organizaţia sindicală şi era vicepreşedinte la clubul Pandurii. Acesta a primit o pedeapsă de doi ani  şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals. Prejudiciul estimat de procurori era de 2,6 milioane de lei.

Marin Condescu nega, anul trecut, că ar fi falimentat clubul Pandurii Târgu – Jiu, aşa cum a fost acuzat.

Instanța penală a ajuns la concluzia că n-a fost fraudat clubul. În baza acestei hotărâri s-a decis că am de primit 1,5 milioane de euro. Sunt sigur că nici n-o să-i iau pe toți. Eu sunt cel mai important creditor, pentru că n-am lăsat ANAF-ul să-și facă de cap. Atât de vinovat am fost încât am de luat bani! La ora când vorbim, clubul are bază sportivă de peste 3 milioane de euro. Clubul trebuie să-și achite creditorii din valorificarea bunurilor pe care le are”, declara Marin Condescu pentru gsp.ro în luna martie a anului trecut.

Reclamă

În vârstă de 67 de ani acum, Marin Condescu se află la pensie. El a fost începând cu anii ’90 unul dintre cei mai importanţi oameni ai municipiului Târgu-Jiu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și