Închide meniul
Foto

Umilinţă supremă pentru bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că e leneşă şi că intră cu noroi în casă

Publicat: 11 august 2022, 18:16 / Actualizat: 12 august 2022, 10:00

Umilinţă supremă pentru bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că e leneşă şi că intră cu noroi în casă

Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

  • Momente penibile pentru Nicolae Zuluf
  • Ce a putut să facă fostul fotbalist

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România este cel format din Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf. De-a lungul timpului, cei doi au trecut şi printre momente mai tensionate, dar care au fos depăşite cu bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf este un fost fotbalist care a devenit celebru prin „boacănele” pe care le-a făcut. Una din cele mai tari legende despre Nicolae Zuluf este aceea că a înghiţit supozitoare.

Totul s-a petrecut pe vremea când Zuluf juca la Victoria Brăneşti, scrie gsp.ro. La două zile după articolul cu pricina, Zuluf avea să vină cu precizări.

Reclamă

Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, spunea Zuluf pentru sursa mai sus citată.

Sânziana Buruiană, criticată de Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf a avut parte de o copilărie nefericită

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o. Soţul Sânzianei Buruiană spune că s-a luptat cu sărăcia şi, câteodată, nu avea ce să mănânce. Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană şi are parte de tot confortul. Acest lucru i-a lipsit, însă, în copilărie.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a spus Nicolae Zuluf la Xtra Night Show.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile