Close

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac: „E singurul lucru pe care îl regret!”

Publicat: 18 august 2022, 9:31

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Chiar miliardarul român l-a dezvăluit într-un moment de sinceritate.

Reclamă
Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, însă are şi un mare regret. Miliardarul român şi-ar fi dorit mai mulţi copii, dar şi să aibă o familie.

Reclamă

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă. Mariajul a durat doar 2 ani. Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg. şi pe Ioana şi Karin, din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Chiar şi aşa, miliardarul român şi-ar fi dorit să aibă mai mulţi copii.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac

Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Reclamă

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, dezvăluia Ion Ţiriac în trecut, conform ziare.com.

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase

Anunţul despre când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul a fost făcut chiar de miliardarul român. S-a întâmplat chiar în adolescenţa acestuia, el fiind ajutat la acel moment de Ion Maurer.

Ţiriac este cel care a povestit cum a fost la un pas să rateze o deplasare la Moscova, când deja era o vedetă a tenisului, sport de care se apucase la 15 ani.

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni? Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?!

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, a declarat Ion Ţiriac, cu ceva timp în urmă.

Ion Țiriac, poveste fabuloasă din tinerețe

Ion Țiriac a făcut publică o poveste fabuloasă din tinerețe, de la începutul carierei sale de jucător de tenis. Miliardarul român a dezvăluit că, la un moment dat, a venit la antrenament direct de la discotecă, conducând o motocicletă.

Țiriac a avut o carieră impresionantă în tenis, reușind să devină campion la dublu la Roland Garros, în 1970.

Ion Țiriac a dezvăluit că, într-o dimineață de iarnă grea, a venit la sală direct de la discotecă, pe motocicletă:

„Ne-a prins pe la 4:30 dimineaţa pe motocicletă, cu zăpadă atât (n.r. – mare), cu sacii în spate. Veneam de la discotecă.

De la 5 la 6, îl plăteam pe ăla (n.r. – pe paznicul sălii) cu ţigări să ne lase şi pe noi să dăm o oră pe parchetul ăla. Fileu nu aveam. Pusesem o sfoară.”, a povestit Ion Țiriac, pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu, pentru banca echipei naţionale: „Merită susţinerea noastră. Şi Feroe şi Luxemburg au echipe foarte bune” 16:26 (P) Cum poți să iei un împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit 16:18 (P) Ce legume poți planta toamna în grădina ta 16:10 (P) Tot ce trebuie să știm despre cristalele care ne vindecă? 16:04 (P) De ce să investești constant în dezvoltarea ta profesională? 15:55 NEWS ALERTEdi Iordănescu, propus de Comisia Tehnică a FRF să continue la naționala României: „Cel mai bine e să avem continuitate!”. Anunțul de ultimă oră 15:45 Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun: „Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine” 15:43 Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie: „Lui aș vrea să-i cer tricoul!”. Starul care l-a fermecat pe român, înainte de PSG – Nice 14:50 Andrei Miron, așteptat la fosta sa echipă din Liga 1: „Am ținut mult la el!”. Patronul a făcut marele anunț 14:38 Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu: „Aşa am păţit şi eu! Prea multă presiune!”
Pe același subiect
Ion Țiriac, pe locul 4 în topul miliardarilor români
Diverse • 17:47
FOTO
Schimbări majore în topul averilor celor mai bogați români. Ce a pățit Ion Tiriac și cine e afaceristul care a pierdut 1.4 miliarde de dolari!
Ion Țiriac, la un meci de tenis
Diverse • 29 sept., 9:32
Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an. Ce a putut ieși e rușinos pentru vedetă
Ioana Ţiriac şi Ion Ţiriac
Diverse • 20 sept., 19:05
FOTO
Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare după ce s-a întors în Statele Unite: „Superbă!”. Ioana Natalia este de o frumuseţe ieşită din comun!
Close