Închide meniul

Bănel Nicoliță, dezvăluiri cutremurătoare, din copilărie. Cum trăia sărbătorile de iarnă: „Nu am știut ce înseamnă Moș Crăciun”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 14:46

Bănel Nicoliță, dezvăluiri cutremurătoare, din copilărie. Cum trăia sărbătorile de iarnă: Nu am știut ce înseamnă Moș Crăciun”

Bănel Nicoliță și-a găsit bolidul de lux lovit în parcare

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri cutremurătoare, din copilărie. Fostul jucător al celor de la FCSB a vorbit despre momentele grele din viața sa și despre sărbătorile de iarnă din acea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai importanți jucători români din anii 2000, Bănel Nicoliță a reușit să își îndeplinească orice vis prin performanțele reușite pe terenul de fotbal. Pornit de la un nivel modest, fostul jucător de la FCSB a ajuns să joace pe cele mai mari stadioane ale Europei și este un model demn de urmat pentru toți tinerii sportivi.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri cutremurătoare, din copilărie. Cum era petrecut Crăciunul

Bănel Nicoliță a dezvăluit faptul că, din cauza situației materiale, familia sa nu și-a permis să cumpere un brad de Crăciun sau să ofere cadouri, în timpul în care acesta era copil.

De asemenea, fostul jucător de la FCSB spus și că își nu le spunea adevărul prietenilor, pentru a „nu se face de râs”.

„Situația mea financiară nu-mi dădea să am ceva extraordinar! N-am știut ce înseamnă să ai un brad în casă până la 16 ani, un cadou sub brad, n-am știut ce înseamnă să vină Moș Crăciun la mine. Au fost lucruri foarte dureroase, dar am fost un om puternic. Mi-a fost greu să privesc alți copiii, care veneau la școală sau cu care ieșeam pe stradă… Îmi spuneau că la ei a venit Moșu’ și eu știam că la mine n-a venit. Mă întrebau și pe mine dacă a venit Moș Crăciun, iar eu le spuneam că a venit și la mine. Asta ca să nu mă fac de râs sau să pic într-o situație penibilă.

Reclamă

Încercam să râd și să zâmbesc, iar gândul meu era că într-o zi voi deveni cineva și atunci îmi voi oferi singur cadouri. La fel și pentru familia mea. Când am ajuns în Liga a 2-a, mi-am permis să am banii mei, să ofer cadouri din banii mei părinților, să le iau ceva de sărbători”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit iamsport.ro.

Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu

Bănel Nicoliţă crede că FCSB este singura echipă din România care este capabilă de a intra în grupele UEFA Champions League. Totodată, Bănel i-a transmis şi un avertisment lui Becali înaintea bătăliilor finale pentru titlu.

„A fost etapa FCSB-ului. Mă bucur şi pentru Olaru că şi-a revenit, împreună cu Coman. Eu zic că, dacă cei doi vor avea aceleaşi evoluţii în continuare, nu cred că există vreo echipă să le stea în cale. Din câte am simţit, nea Gigi n-o să vândă niciun jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinţa cea mare a lui este, acum, să câştige campionatul şi să intre în grupele Champions League. Nea Gigi e înnebunit şi îşi doreşte enorm asta. E bine şi pentru fotbalul românesc ca FCSB să câştige campionatul.

E singura echipă care poate să facă faţă şi să intre în grupele Champions League. Vom avea un playoff nebun în care se va juca cu pistoalele pe masă. Toată lumea va juca împotriva FCSB-ului, toţi îşi doresc să nu ia titlul”, a spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și