Închide meniul
Foto

Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali! Milionarul nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva!

Reclamă

Publicat: 2 ianuarie 2024, 17:30

Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali! Milionarul nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva!

Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali

Victor Becali, alături de Dinu Gheorghe / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Becali este genul de persoană care nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva. Fostul agent FIFA a făcut o nouă achiziţie impresionantă. Iată cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Ioan Becali şi-a cumpărat un BMW X6 M Competition, care costă peste 150.000 de euro. Victor Becali a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la volanul superbului autoturism de lux. (IMAGINI CU MAŞINA ÎN GALERIA FOTO)

Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali!

Victor Becali a atras toate privirile în cartierul Dorobanţi cu maşina de lux pe care tocmai şi-a cumpărat-o. Sursa citată notează că, după un prânz relaxant, Victor Becali a mers la un atelier exclusivist de haine, de unde a ieşit cu o pungă, ceea ce arată că, cel mai probabil, şi-a înnoit şi garderoba.

Victor şi Ioan Becali au fost condamnaţi definitiv în Dosarul Transferurilor, alături de Cristi Borcea şi de alţi oameni din fotbal, printre care Mihai Stoica, George Copos sau Gică Popescu. Fraţii Becali şi Cristi Borcea au stat împreună în închisoare.

Victor Becali dezvăluia ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor.

Reclamă

După ce au ajuns după gratii, Borcea s-a trezit lângă Victor şi Giovanni Becali, iar cei trei au izbucnit în râs când s-au trezit în teribila postură de a sta în închisoare pentru ani buni.

Victor Becali se urcă la volanul maşinii de peste 150.000 de euro pe care şi-a cumpărat-o / Spynews.ro
Victor Becali se urcă la volanul maşinii de peste 150.000 de euro pe care şi-a cumpărat-o / Spynews.ro

„Am râs jumătate de oră fără oprire”

Hai să-ți povestesc una din prima seară când am ajuns acolo. Eram toți trei așezați, tocmai lăsasem bagajele, Borcea era între mine și Giovanni. La un moment dat ni s-au intersectat privirile și ne-a bufnit râsul. Și am râs așa, vreo juma’ de oră fără oprire! De supărare, de toată situația, de ce era în jur.

Iar când ne oprim din râs, Giovanni spune: ‘Gata, să uităm ce-am fost! Vedem ce va fi. O să mai fim.. N-o să mai fim… dar deocamdată suntem aici’. Așa că m-am setat să fiu tare. Vorba aceea: din momentul acela nu mi-am făcut iluzii ca să n-am deziluzii”, a spus Victor Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a dezvăluit că mergea la toaletă în închisoare cu Victor Becali fiindcă îi era frică de şobolani!

Cristi Borcea a povestit prin ce experienţe traumatizante a trecut în închisoare. Victor Becali mergea cu el la toaletă fiindcă fostului preşedinte executiv de la Dinamo îi era frică de şobolani.

În prima seară, când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele din plasă. Mi-a spus Giovanni Becali: ‘Ești nebun? Am fost în Columbia, în Napoli…cum să faci așa ceva?’. M-am dus în baie, era un butoi… erau toalete turcești și sub chiuvetă era o gaură plină cu șobolani. Acesta a fost primul meu contact cu pușcăria”, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

De 2 sau 3 ori pe săptămână visez lucruri legate de pușcărie. Sunt traume care nu trec așa ușor. Dacă nu îi aveam pe Giovanni și pe Victor nu treceam așa ușor. Șobolanii, gândacii și ploșnițele erau peste tot. 

Ăsta este adevărul, visez șobolani. Acolo erau toalete turcești. Toată lumea aruncă mâncare acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică și băteam cu bidonul. Mergeam la toaletă cu Victor, că lui nu îi era frică”, mai dezvăluia Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și