Închide meniul

„De câte ori n-am fost și eu beat…” Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase: „Te tulbură!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 15:30

„De câte ori n-am fost și eu beat… Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase: „Te tulbură!

Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase

Alexandru Chipciu şi Cristi Tănase/ Colaj AntenaSport, Profimedia

Alexandru Chipciu a oferit o reacţie fabuloasă, după ce a fost întrebat despre imaginile cu Cristi Tănase. Mijlocaşul celor de la U Cluj a transmis că filmarea este una tulburătoare, însă a mărturisit că şi el a avut astfel de episoade, însă nu a fost filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase a fost filmat pe jos, în faţa uşii propriului apartament, cu pete de sânge lângă el. Acesta a transmis că a fost la un „şpriţ” şi aştepta să-i deschidă soţia.

Alexandru Chipciu, reacţie fabuloasă după imaginile cu Cristi Tănase

Alexandru Chipciu a declarat că a avut o relaţie extrem de apropiată cu Cristi Tănase, pe vremea când evoluau împreună la FCSB. Mijlocaşul celor de la U Cluj a transmis că şi el a petrecut de multe ori alături de prieteni, însă a avut noroc că nimeni nu l-a filmat.

De asemenea, Chipciu a mai transmis că imaginile cu Cristi Tănase sunt tulburătoare, declarându-se norocos de faptul că a avut o relaţie bună cu portarii din blocurile în care a locuit.

„Nu că am fost coleg, am fost cel mai apropiat de el! Când eram la București, eram tineri amândoi, singuri, eram zi de zi împreună. Am vorbit cu el de ziua lui, deunăzi. La prima vedere, filmarea te tulbură, da. Dar faptul că a fost beat și a fost filmat… (râde) De câte ori n-am fost și eu beat… Și-acum un an am fost la ziua nevesti-mii, cu Nistor, cu atâția, pe la Sighișoara. Dacă era cineva cu camera, ce naiba…??!

Reclamă

Nu știu ce să zic, astea ar putea fi judecate de cineva care n-a băut niciodată sau care n-o să mai bea niciodată! Ăla, da, poate să vorbească, să zică. Dar noi, ceilalți, n-avem cum judeca! (râde) Plus că portarii pe care i-am avut eu la București, la bloc, au fost mai buni. Am avut o relație fabuloasă cu ei, n-aveau cum să mă filmeze. Aveam un portar, pe vremea când eram la FCSB, care m-a scos dintr-o situație nasoală rău de tot. În fine.

(N.r. Îl vezi având probleme cu drogurile?) Asta n-am de unde să știu. El a zis că nu, dar n-am vorbit despre asta cu el. Fiecare își gestionează viața în felul lui. Îi cunosc familia, vorbesc des cu fratele lui, nu știu detalii”, a declarat Alexandru Chipciu, conform gsp.ro.

Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă

Cristi Tănase a apărut în ipostaze tulburătoare, imaginile făcând înconjurul mass-media. Jean Vlădoiu a dezvăluit că a fost cu Tănase la un meci de tenis înainte ca fostul fotbalist să apară băut şi cu un dinte lipsă, în faţa apartamentului în care locuieşte.

Reclamă 4 / 0/3

”Îmi pare așa de rău, pentru că i-am cunoscut familia, i-am cunoscut mama. Ne-a ajutat la FC Argeș, eu am vrut să-i mai prelungesc contractul cu un an, pentru că ne mai putea ajuta.

Andrei Prepeliță a vrut să-l ia la Buzău. Noi am jucat cu el tenis înainte de evenimentul respectiv.

Sigur că mai sunt momente în viața unui om în care te mai rătăcești puțin, ai nevoie de prieteni apropiați. Probabil că prietenii pe care i-a avut până acum s-au îndepărtat. Mai sunt și astfel de seri, astfel de căderi. El este un copil extraordinar”, a declarat Jean Vlădoiu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și