Închide meniul

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 14:24

Reclamă
Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!”

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru un fost jucător al lui Dinamo a fost dezvăluit. Florentin Petre a transmis că în urmă cu mai mulți ani, când se confrunta cu mari probleme de sănătate, a fost ajutat de către patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a revenit pe stadion alături de FCSB, după o pauză de patru ani. Patronul roș-albaștrilor a fost prezent pe Arena Națională la duelul cu CFR Cluj.

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo

Florentin Petre a declarat că se bucură pentru succesul lui Gigi Becali, deoarece l-a ajutat într-un moment dificil, motiv pentru care îl va respecta toată viața.

N-o să sărbătoresc niciodată câștigarea campionatului de FCSB. Mă bucur foarte mult pentru nea Gigi, merită. E un om deosebit. Și atunci când am avut problemele cele mai mari, a fost cel care m-a ajutat să-mi revin din punct de vedere al sănătății.

Atât timp cât voi trăi, va avea respectul și recunoștința mea pe viață”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu șapte ani, Florentin Petre avea hepatita C. Gigi Becali a fost cel care i-a oferit fostului dinamovist medicamente pentru a-și trata boala, medicamente în valoare de nu mai puțin de 40.000 de euro.

„Am fost la el. Am vrut să discutăm despre situaţia de la FC Braşov. I-am spus care e situaţia, mi-a confirmat că nu vor fi probleme. Când decizia va fi definitivă, va plăti.

Am rămas fără cuvinte când mi-a dat un pachet de medicamente pentru hepatită C în valoare de 40 000 de euro. Ştiam că are un suflet mare, că a ajutat mii de oameni, dar sincer nu mă aşteptăm să facă aşa ceva cu mine. Ce poţi să mai spui? Cred că s-a interesat de situaţia mea, ştia că sunt un om cu frică lui Dumnezeu şi cred că asta a contat pentru el. Nu e vorba de rivalitate între Dinamo şi Steaua. Cât timp am fost jucător, am dat totul pe teren pentru Dinamo. Cred că el m-a apreciat pentru asta”, dezvăluia în 2017 Florentin Petre, pentru Monitorul Expres.

Reclamă

Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională

Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, după ce roș-albaștrii au primit trofeul de campion. Patronul campioanei s-a fotografiat cu unul dintre titulari, mai exact cu Siyabonga Ngezana.

Siyabonga Ngezana a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu Gigi Becali, în vestiarul FCSB-ului, după duelul cu CFR Cluj. Fundașul roș-albaștrilor a avut o apariție cu care a atras toate privirile la Arena Națională.

Fundașul roș-albaștrilor, alături de ceilalți jucători ai FCSB-ului, au făcut o adevărată paradă a modei la sosirea la stadion. Vlad Chiricheș, Andrei Vlad și Florinel Coman au ieșit și ei în evidență prin look-urile lor.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

10:40

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și