Închide meniul

Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: „Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu?”. Incredibil ce a urmat

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2022, 14:24

Gigi Becali, criză de nervi în direct la TV: „Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu?. Incredibil ce a urmat

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut o criză de nervi în direct la TV, când și-a amintit de momentul în care a fost condamnat la închisoare. Patronul FCSB a „tunat” la adresa autorităților, în frunte cu procurorii, apoi s-a oprit și a reflectat asupra a tot ceea ce a spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Becali și-a cerut iertare în fața tuturor pe care i-a certat la scenă deschisă, făcând apel la divinitate să îi ierte reacția.

Gigi Becali a avut o criză de nervi în direct la TV

Gigi Becali a stat în închisoare în perioada 2013-2015, fiind acuzat de dare de mită și fals.

Reclamă

În timpul unei intervenții telefonice la TV, duminică, milionarul român a vorbit din nou despre faptul că echipa sa, FCSB, este interzisă pe stadionul din Ghencea, construit din bani publici.

Latifundiarul din Pipera a deviat însă de la subiect și a pornit un val de critici la adresa autorităților:

Reclamă

„Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? România a făcut din banii românilor 3 stadioane, fără să pun Arena Națională. Avem stadioane noi în București (n.r. – Giulești, Ghencea, Arcum de Triumf), dar echipele nu au unde să joace.

Cum să fac eu stadion? De ce? Pentru ce să fac stadion? Credeți că în România o să fie nebunia până la infinit? Încet, încet, încet… Copiii de securiști o să fie mai moderni, nu vor mai avea mentalitatea «să fie totul la noi». Au făcut școli în America, Anglia. Nu o să mai aibă mentalitatea aia nebună.

Spun securiști în sens peiorativ. Le-aș zice ofițeri de informație. Ei așa fac. Ai pomenit asemenea tupeu? Spun «Noi mergem și studiem dosarele pe câmpul tactic». Ce câmp tactic ai în justiție? Îi dai pușcărie lui Becali?

Reclamă 4 / 0/3

Becali, dezlănțuit la adresa autorităților: „Le rup nasul procurorilor!”

Avocații spun că judecătorii și-au câștigat pozițiile, că DNA nu mai are putere în fața lor. Asta e foarte bine. Le rup nasul procurorilor.

Trebuie să răspundă. Dacă un procuror nu răspunde… Cu «Portocală» (n.r – procurorul Mircea Negulescu) ce se mai întâmplă? El falsifica probe, procurorul din cazul meu viola drepturi. Îi dădeam mesaje și îi spuneam că e mai rău ca «Portocală». OK, ești rău. Inventează probe. Dar să violezi drepturi și justiția… Știi de ce «Portocală» e bine mersi? Pentru că un securist îl apăra. Tu dai pușcărie, mă? Ești Dumnezeu? Dai ordine că te crezi Dumnezeu. Pușcărie, pușcărie…

Uite ce fac… Am zis să nu răspund la telefon că m-am gândit că iar facă păcate. Am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mari și am ajuns să judec pe toată lumea. Mai bine nu răspundeam. O să schimb numărul de telefon și o să vă spună MM Stoica care e treaba cu FCSB și Tavi Popescu. Doamne, iartă-mă că m-a luat valul. Băi, dar ce nebun sunt, mă… Băi, dar nu pot să tac? Mai bine închid telefonul. Doamne, miluiește!”, a „tunat” Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali și-a anunțat victoria în războiul cu CSA

Gigi Becali e sigur că va recupera numele și marca Steaua de la CSA. Recent, patronul FCSB și-a anunțat deja marea victorie în războiul cu Armata. Latifundiarul din Pipera i-a făcut praf pe conducătorii echipei din Ghencea.

„O să vedeţi cum echipa care se numeşte azi Steaua nu va mai avea voie să folosească numele şi sigla. Am anulat deja patru mărci în instanţă, le voi anula şi pe celelalte. O să mai dureze câţiva ani, dar ei n-au niciun merit să ia sigla şi palmaresul pentru că nu au continuat istoria. Ei au lipsit 20 de ani şi apoi se trezesc că ei sunt Steaua şi vor palmaresul?

Este o aberaţie tot ceea ce se întâmplă la treburile astea cu palmaresul. Cum să spui că Dinamo nu mai e Dinamo? Au retrogradat şi vin alţii care să spună că ei sunt Dinamo. Ce aberaţie e asta? Păi cum, cine urlă ăla are palmaresul?

Palmaresul aparţine echipei care a continuat activitatea. Aşa cum FCSB a continuat activitatea, aşa cum Dinamo a continuat activitatea şi aşa mai departe. Păi, să luăm cazul României?

Reclamă

Poate să ia cineva palmaresul României? E activitatea, istoria. Poate să vină mâine un judecător şi să decidă că partea de istorie cu Ştefan cel Mare nu face parte din istoria României şi să le-o dea altora? Nu nu poate. Ce, poţi să iei istoria României şi să o dai Ungariei? Nu, nu poţi„, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
18
mart.
21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie