Închide meniul
Foto

„Legenda continuă!” Cum arată fiica lui Cristian Săpunaru. Alessia îi calcă pe urme tatălui ei şi joacă fotbal la Rapid

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2024, 20:32

Reclamă
„Legenda continuă!” Cum arată fiica lui Cristian Săpunaru. Alessia îi calcă pe urme tatălui ei şi joacă fotbal la Rapid

Cum arată Alessia Săpunaru, fiica lui Cristian Săpunaru

Cristi Săpunaru, alături de soţia lui / Instagram

Cum arată fiica lui Cristian Săpunaru. Alessia Săpunaru a împlinit 18 ani şi calcă pe urmele tatălui ei. Ea joacă fotbal la echipa feminină a Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessia Săpunaru este nelipsită de la meciurile din Giuleşti, la care tatăl ei poartă banderola de căpitan. Joacă şi fotbal şi îmbracă tricoul alb-vişiniu.

Cum arată Alessia Săpunaru, fiica lui Cristian Săpunaru

Unica fiică a lui Cristi Săpunaru tocmai a ajutat-o pe echipa de fete a Rapidului să câştige meciul cu CS Târgovişte. La final, s-a fotografiat alături de coechipiere şi de fundaşul de legendă al grupării din Grant.

Legenda Săpunaru continuă! Fetele noastre au învins CS Târgoviște, cu Alessia Săpunaru în teren și cu tatăl, Cristi, în tribună!„, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al Rapidului.

Reclamă

Alessia şi-a vopsit chiar şi părul în vişiniu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este ataşată de clubul în tricoul căruia Cristi Săpunaru a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă.

Cristi Săpunaru s-a căsătorit încă de la vârsta de 18 ani cu Ana-Maria, iubita lui din copilărie. Cununia religioasă au făcut-o în 2014, când fundaşul juca pentru spaniolii de la Elche.

Anul trecut, pe 28 iulie, Cristi Săpunaru a postat un mesaj emoţionant, pe reţelele sociale, de ziua de naştere a Alessiei.

Reclamă 4 / 0/3

La mulţi ani, fata mea! Să fii sănătoasă şi fericită! Să nu uiţi că mami şi tati te iubesc enorm de mult!„, a scris Cristi Săpunaru pe contul său de Instagram.

Cristian Săpunaru a răbufnit după ce s-a vorbit de salariul lui: „Sume aberante”

Cristian Săpunaru a răbufnit după ce s-a vorbit de salariul lui. El a confirmat că şi-a prelungit contractul cu Rapid pe un an de zile, dar a insistat că va avea un salariu mult mai mic decât cel vehiculat.

În spaţiul public s-a vorbit că i s-ar fi dublat salariul, care ar fi ajuns astfel la 16.000 de euro, dar Săpunaru a negat vehement la finalul meciului cu Hermannstadt. Rapid – Hermannstadt s-a încheiat 2-0.

Ne simţim bine. Suntem fericiţi, am spus-o de la început, prefer să o luăm meci cu meci decât să vorbim de campionate. În primul rând, e o echipă care speră la play-off (n.r: Hermannstadt). E o echipă care merită să fie acolo sus. În prima repriză am controlat jocul, dar nu am reuşit să înscriem. În a doua repriză am marcat şi s-a terminat jocul.

Diferenţa o facem toţi. Zi de zi muncim, indiferent cine e în teren sau vine de pe bancă, trebuie să arate bine.

Eu sunt bine. Nu am găsit elixirul tinereţii, o să-l caut. Am avut o discuţie cu cei din conducere, am prelungit pe un an, dar nu sunt sumele vehiculate. Sunt aberante, nu ştiu de unde au sursele astea.

Am spus că nu mă interesează să vorbesc despre titlu la ora asta. Presiunea e normală în fotbal, dar prefer să o luăm de la meci la meci decât să spunem câte puncte trebuie să facem în următoarele etape.

Reclamă

Vom vedea când va începe play-off-ul. E prea devreme să vorbesc despre play-off. Sunt foarte mulţi jucători de valoare la Rapid. Concurenţă, sunt multe chestii care s-au schimbat. Trebuia să fie aşa şi înainte. Cu tot respectul pentru cei care au fost aici”, a declarat Cristian Săpunaru pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și