Închide meniul
UPDATE

Reacţia oficială a celor de la UTA, după ce Mircea Rednic a ajuns la spital după meciul cu Poli Iaşi

Publicat: 24 septembrie 2024, 18:04 / Actualizat: 24 septembrie 2024, 19:31

Reclamă
Reacţia oficială a celor de la UTA, după ce Mircea Rednic a ajuns la spital după meciul cu Poli Iaşi

Mircea Rednic a fost operat din nou la inimă. I s-a făcut rău după meciul cu Poli Iaşi şi i s-au montat două stenturi

Mircea Rednic, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Mircea Rednic ar fi fost operat din nou la inimă după ce i s-a făcut rău după meciul cu Poli Iaşi. UTA a remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Mircea Rednic i s-a făcut rău după meciul cu Poli Iaşi şi a ajuns imediat după meci la spital pentru investigaţii. Antrenorul a plecat acasă pe semnătură, cu promisiunea de a reveni marţi la spital. Rednic a revenit şi ar fi fost operat la inimă de medicul Cristian Dină. Acesta i-ar fi montat încă două stenturi, scrie sportarad.ro.

Update 19:00: UTA a emis un comunicat de presă cu privire la starea de sănătate a lui Mircea Rednic.

Antrenorul principal al echipei noastre, Mircea Rednic, a fost în această dimineață la Spitalul Județean Arad pentru un control postoperator la un an în urma infarctului miocardic suferit în timpul jocului cu FCSB. Acesta este în afara oricărui pericol, se simte bine și mulțumește sutelor de mesaje primite de încurajare, iar sâmbătă va fi din nou pe banca tehnică pentru duelul cu CFR Cluj!”, a transmis UTA Arad.

Mircea Rednic ar fi fost operat din nou la inimă

Mircea Rednic ar fi fost operat la inimă de acelaşi medic şi anul trecut, când i s-a montat primul stent la inimă. Antrenorul arădenilor a suferit un infarct în timpul unui meci cu FCSB.

Reclamă
Reclamă

Mircea Rednic, prima reacţie după fluierăturile copioase ale fanilor UTA-ei: „Mai mult respect!”

Mircea Rednic a avut prima reacţie după fluierăturile copioase ale fanilor UTA-ei. Suporterii şi-au pierdut răbdarea la finalul unui nou meci fără victorie. UTA a remizat cu Poli Iaşi, scor 0-0, în etapa a 10-a a Ligii 1.

Antrenorul celor de la UTA le-a cerut ultraşilor să fie alături de echipă chiar şi în momentele mai dificile.

Nu pierdem, dar nu reuşim să câştigăm acasă. Avem nevoie de puncte. Prima repriză să zic echilibrată, a doua a fost mult mai animată. Am şi riscat, am şi jucat la sfârşit cu două vârfuri. Dar fotbalul e pe goluri, nu dai gol e foarte greu să câştigi.

Reclamă

Nu vreau să zic de lipsă de calitate. E normal, la bugetul pe care îl ai şi la salariile pe care le plăteşti… e clar că e diferenţă de calitate. Dar la noi nu e vorba de asta. E lipsa de încredere. E o luptă între suporteri cu conducerea. A început meciul şi galeria nu a strigat. A început să strige contra conducerii.

Au dat după Fabri cu o sticlă. Mai mult respect şi mai multă înţelegere. Şi noi ne dorim, şi băieţii vor mai mult. Poate asta îmi reproşez, nu am fost inspirat la alcătuirea formaţiei.

Nici CFR nu trece printr-o perioadă bună. Avem şansa noastră, mergem acolo să câştigăm.

Erau meciuri pe care toată lumea simţea că e momentul să adunăm puncte, nu s-a întâmplat lucrul ăsta. Am avut şi probleme săptămâna asta. (Un mesaj suporterilor?) Totdeauna i-am lăudat… ok, supărare, dar în momente dificile trebuie să fii alături de echipă. Împreună o scoatem! Cum am scos-o anul trecut, o scoatem şi anul ăsta„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și