Închide meniul
Foto

Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea nu mai ai nicio șansă”

Reclamă

Publicat: 30 noiembrie 2023, 14:55

Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea nu mai ai nicio șansă”

Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei

Tavi Popescu şi iubita lui / Instagram

Tavi Popescu e pus la zid din cauza relaţiei pe care o are de către Dumitru Dragomir. Nu e prima oară când „Oracolul din Bălceşti” îl critică pe jucătorul FCSB-ului din pricina vieţii personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cu mult timp în urmă, Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Tavi Popescu să aibă grijă, să nu ajungă ca Irinel Columbeanu.

Tavi Popescu, pus la zid din cauza relaţiei: „Cu o fată care îți mănâncă vigoarea nu mai ai nicio șansă”

Când dai de dragoste, iubire… Iubirea prea multă strică fotbalistul, dar băutura nu. Din experiența mea, toți care au băut, toți au jucat la nivelul cel mai mare și până la adânci bătrâneți. Iar o să mă înjure unii, iar eu nici n-am fost băutor.

Lipsa somnului distruge totul la fotbaliști. Iar cu o fată care îți mănâncă vigoarea, nu mai ai nicio șansă. Cazi lat! Dacă n-ai educație, e gata. Dacă te duci o dată, de două ori pe săptămână cu ea, e în regulă, dacă nu, o lași dracului de iubire”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica, detalii despre starea lui Octavian Popescu. Cât va lipsi de pe teren „perla” lui Gigi Becali

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre starea lui Octavian Popescu. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre accidentarea „perlei” lui Gigi Becal, dar și despre cât timp va lipsi acesta de pe teren.

Reclamă

Jucătorul vicecampioanei s-a accidentat la echipa națională U21 și nu a fost utilizat în partidele cu selecționatele similare ale Albaniei (meci câștigat de „tricolori” cu 5-0) și cu Elveția (2-2).

„MM” a dezvăluit faptul că Octavian Popescu nu se va trata la Marijana, deja celebră pentru modul prin care îi vindecă pe jucători. Totuși, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că „Tavi” se va recupera în alt mod și a vorbit și despre perioada în care acesa va sta departe de teren.

„Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid. 

Reclamă 4 / 0/3

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el. 

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu: „Să nu ajungă ca Irinel Columbeanu”

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu. „Oracolul din Bălceşti” a comparat situaţia „perlei” lui Gigi Becali cu cea a fostului milionar de la Izvorani.

”Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua (n.r.: FCSB). Să aibă grijă Steaua (n.r: FCSB) de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu”, a spus Mitică Dragomir la fanatik.ro.

”Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus”, a mai spus „Oracolul din Bălceşti” pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și