Închide meniul

5 meciuri "bombă" ale sfârşitului de an. Când au loc luptele pe care nu ai voie să le ratezi şi ce români urcă în ring

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 17 noiembrie 2020, 12:46

5 meciuri "bombă" ale sfârşitului de an. Când au loc luptele pe care nu ai voie să le ratezi şi ce români urcă în ring

ProfimediaImages

Anthony Joshua, unul din protagoniştii anului 2020

Cristian Ciocan şi Benny Adegbuyi sunt cei doi reprezentanţi ai României în cele mai tari confruntări ale finalului de an. Iată mai jos lista celor mai tari meciuri din box, kickbox şi MMA din noiembrie şi decembrie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

28 noiembrie – Tony Yoka vs Christian Hammer – unul dintre cel mai bine cotaţi români din box, Cristian Ciocan luptă cu unul dintre luptătorii care au în faţă un viitor glorios în boxul de la categoria grea. Yoka este un francez de doar 28 de ani ce are deja în palmares titlurile mondiale şi olimpice, fiind campion la Rio în 2016. Acesta a debutat la profesionişti în 2017 şi are deja 8 victorii la rând, 7 dintre ele prin TKO. 

Ciocan are de partea sa experienţa, având 31 de meciuri la profesionişti şi meciuri importante cu nume mari ca Tyson Fury, Alexander Povetkin sau Luis Ortiz, toate pierdute din păcate. Meciul dintre cei doi va avea loc în Franţa, la Nantes. 

29 noiembrie dimineaţa – Mike Tyson vs Roy Jones Jr. – Un meci pe care trebuia să îl vedem acum 15 ani, între doi dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. Cei doi luptă într-un meci de 8 runde a câte 2 minute, dar totul este pe bune, promit ambii boxeri.

 5 decembrie – Erroll Spence vs Danny Garcia – Meci cu 2 titluri mondiale pe masă, doi dintre cei mai buni din lume la categoria lor. Spence şi Garcia trebuie să se ridice la nivelul lui Terence Crawford, care tocmai ce l-a demolat pe Kell Brook în 4 runde.

Reclamă

12 decembrie – Anthony Joshua vs Kubrat Pulev – Meci cu 3 titluri mondiale pe masă. Joshua îşi apără centurile după ce a reuşit să le ia cu greu înapoi, după revanşa cu Ruiz. De partea cealaltă, Pulev este adversar obligatoriu pentru britanic, dar porneşte cu şansa a doua. Acesta a mai boxat în trecut cu Wladimir Klitschko pentru titlul mondial, în 2014, meci pierdut prin KO. 

19 decembrie – Benny vs Badr Hari – Anul se termină cu meciul exploziv dintre Benny şi Badr Hari. Cei doi trebuiau să lupte în noiembrie dar marocanul a făcut COVID şi confruntarea a trebui să fie anulată. Benny se antrenează pentru acest meci în Olanda, alături de Rico Verhoeven, campionul categoriei şi cel care l-a bătut de două ori pe Badr Hari. Acesta din urmă postează aceleaşi filmuleţe impresionante de la antrenament, însă rămâne de văzut dacă va reuşi în ring ceea ce face la sală.

 De departe cel mai tare meci de kickbox din istoria României, alături de Daniel Ghiţă vs Semmy Schilt. Să sperăm că de data aceasta luptătorul român va termina meciul câştigător.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cele mai tari meciuri din sporturile de contact sunt prefaţate pe www.AS.ro.
  • Anul se termină cu meciul exploziv dintre Benny şi Badr Hari.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și