Închide meniul

Liderul cecen Ramzan Kadyrov, mesaj dur pentru luptătorul care a vrut să se lase de MMA după ce a făcut COVID

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 4 martie 2021, 18:39

Liderul cecen Ramzan Kadyrov, mesaj dur pentru luptătorul care a vrut să se lase de MMA după ce a făcut COVID

Profimedia Images

Khamzat Chimaev

Ramzan Kadyrov și Khamzat Chimaev au un lucru în comun. Ambii sunt ceceni. Cei doi sunt pe poziții diferite, primul fiind liderul Republicii Cecene, considerat de mulți un dictator cu idei extremiste, iar al doilea este un luptător de a făcut senzație anul trecut în UFC, devenind un superstar în doar câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chimaev trece prin momente grele, acesta fiind afectat de COVID în noiembrie anul trecut, iar de atunci încearcă din greu să câștige lupta cu această maladie. Cecenul care este stabilit în Suedia, nu și-a revenit nici la 2 luni după ce a fost infectat cu COVID, trecând prin momente dificile atunci când a vrut să se antreneze, ajungând la spital după ce i s-a făcut rău.

Transportat de urgență în SUA

Fiind un luptător important pentru UFC, Chimaev a fost transportat de urgență în Las Vegas, acolo unde președintele Dana White s-a asigurat că primește cel mai bun tratament de care poate avea parte în SUA. Lucrurile se pare că iau însă o întorsătură dramatică.

Liderul cecen Ramzan Kadyrov a declarat că l-a sunat personal pe Chimaev să stea de vorbă cu el, după ce acesta a anunțat, într-un post pe pagina sa de Instagram, că se retrage din MMA din cauza complicațiilor apărute după COVID. Discuția se pare că a fost sub formă de ordine, și nu una prietenească.

Chimaev, ”rugat” să își continue cariera

Ramzan Kadyrov a dezvăluit pentru presă ce a vorbit cu Chimaev:

Reclamă

”Prieteni, după cum știți cu toții, am aflat și eu că Khamzat Chimaev și-a anunțat retragerea. Nu mi-a venit să cred așa că l-am sunat personal. I-am spus că speranțele cecenilor stau în el, și că inspiră toți copiii din această țară, având milioane de fani în toată Rusia. 

În timpul conversației, Chimaev și-a dat seama cât de importantă e cariera sa pentru poporul cecen, și a promis că se va întoarce curând în cușcă. Mai mult, va veni în Cecenia pentru a se vindeca, va face pregătirea aici și va lupta iar. Asta înseamnă că nu s-a retras. Chiar dacă el a scris că s-a retras, spiritul cecen nu îl lasă să facă asta”, a fost o parte din mesajul transmis de Ramzan Kadyrov.

Cu alte cuvinte, Chimaev nu are voie să se retragă. Are luptătorul curajul să nu își asculte liderul, chiar dacă trăiește de ani buni în Suedia? Puțin probabil. Vrea, nu vrea, acum trebuie să lupte iar, ”pentru poporul cecen”. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ramzan Kadyrov este liderul Republicii Cecene
  • Khamzat Chimaev este luptător în UFC
  • Acesta a anunțat că se retrage după ce corpul i-a fost afectat de COVID

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și