Închide meniul

Următorul adversar al lui Tyson este ca și stabilit. Cu cine se bate în următorul meci

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 decembrie 2020, 11:36

Următorul adversar al lui Tyson este ca și stabilit. Cu cine se bate în următorul meci

Profimedia Images

Tyson vs Jones

Mike Tyson și Roy Jones au luptat duminică dimineața într-un meci denumit ”demonstrativ” de Comisia Atletică. Lupta a fost pe durata a 8 runde de 2 minute, iar la final nu s-a dat niciun câștigător, deși a fost clar că Mike Tyson a fost boxerul mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar câteva zile de la meci, Tyson a primit o provocare de la rivalul său cel mai mare, Evander Holyfield. Acesta din urmă l-a bătut de 2 ori în carieră, la al doilea meci având loc și celebrul moment când Tyson i-a mușcat urechea. ”Oamenii mei au vorbit cu oamenii lui Tyson și au primit numai scuze înapoi. Îi transmis să semneze contractul și să intre în ring. Înțeleg că a vrut un meci ușor înainte să lupte cu mine”, a spus Holyfield.

La 58 de ani, Holyfield nu a mai boxat din 2011, când l-a învins prin KO pe Brian Nielsen. Acesta boxase la cel mai înalt nivel în 2007 și 2008, pentru titlurile mondiale WBO și WBA, fiind învins însă de Ibragimov și Valuev.

Meciul dintre cei doi este ca și făcut, mai ales că Tyson a anunțat după meciul cu Jones că a vrut să boxeze cu Holyfield dar acesta nu a dorit. Acum că provocarea a venit din partea lui Evander, meciul pare a fi 100% programat pentru 2021.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și