Închide meniul
Video

Charles Leclerc şi Carlos Sainz, reacţii total diferite, după MP al Bahrainului: „A fost oribil” / „E o surpriză plăcută”

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 20:43

Reclamă

Charles Leclerc şi Carlos Sainz, reacţii total diferite, după MP al Bahrainului: "A fost oribil" / "E o surpriză plăcută"

Charles Leclerc şi Carlos Sainz, în timpul Marelui Premiu al Bahrainului / Profimedia

Charles Leclerc şi Carlos Sainz au avut reacţii total diferite, după MP al Bahrainului. Monegascul a plecat al doilea în cursa de la Sakhir, dar nu a reuşit să prindă podiumul cursei câştigate de Max Verstappen. Sergio Perez şi coechipierul Carlos Sainz s-au clasat peste Leclerc în prima cursă anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc şi Carlos Sainz, reacţii total diferite, după MP al Bahrainului

Charles Leclerc a avut o zi proastă şi nu s-a ferit la finalul cursei, care a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, să îşi exprime nemulţumirile legate de problemele pe care le-a avut cu frânele:

„A fost oribil. Am blocat roata de 7 ori în virajele 9 şi 10. De fiecare dată, frânele făceau ceva diferit şi a trebuit să concurez până la final cu aceste probleme.

Ţinând cont de ce s-a întâmplat, să termin pe locul 4 e un efort bun, dar sunt dezamăgit cu acest rezultat. Sincer, cred că puteam să termin pe locul 2 dacă nu avea aceste probleme”, a declarat Charles Leclerc.

Reclamă

Carlos Sainz, cel care a încheiat cursa pe a treia treaptă a podiumului, a avut altă stare de spirit la finalul primei curse din 2024:

„M-am simţit bine azi. Startul nu a fost cel mai bun. Am avut grijă de pneuri şi de acolo mi-am găsit ritmul. Am depăşit 2-3 maşini pentru a urca pe podium şi apoi am ţinut pasul cu cei de la Red Bull până la final, ceea ce a fost o surpriză plăcută. Tot nu e suficient, nu suntem unde vrem să fim, dar am făcut paşi importanţi în faţă în comparaţie cu anul trecut şi avem un început solid de sezon”, a declarat şi Carlos Sainz.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și