Închide meniul

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

Alex Masgras Publicat: 1 iulie 2024, 11:13

Reclamă
„E o ruşine! Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect

Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: "M-am luptat corect şi cu respect"

Lando Norris, la Marele Premiu al Austriei / Profimedia

Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei. Pilotul britanic a fost nevoit să abandoneze după contactul pe care l-a avut cu campionul mondial în turul 64 al cursei de la Spielberg, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta pentru primul loc s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru Norris, în timp ce Verstappen, avariat şi el, a reuşit să ajungă la boxe şi să încheie cursa pe locul 5.

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

Lando Norris pare că va trece cu greu peste acest moment şi consideră că ce s-a întâmplat pe Red Bull Ring a fost o ruşine. Britanicul este dezamăgit de faptul că a încercat să lupte corect şi cu respect faţă de rivalul său şi s-a ales cu un abandon:

„Ei au stricat totul la acea oprire la boxe, ceea ce se întâmplă rar în cazul lor. Dar clar a fost presiune pe ei și au comis-o. Simt că eu am pilotat bine, am rămas în joc pe tot parcursul cursei.

Este ușor să faci greșeli și dificil de condus din cauza vântului și a lucrurilor de genul. M-am simțit prăbușit. S-au produs daune serioase mașinii. Mașina e distrusă acum… Da, e o rușine. Nu știu.

Reclamă
Reclamă 4

Vrei doar să continui. Dacă nu ajungeam așa avariat la boxe poate aș fi putut să continui și aș fi intrat în puncte, dar mașina a fost prea avariată. Nu știu ce ar trebui să spun. Am făcut tot ce am putut. M-am luptat corect și cu respect, dar asta e ceea ce am primit în schimb”, a declarat Lando Norris, citat de formula1.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și