Închide meniul

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 10:25

Reclamă
Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu a avut un discurs uluitor despre Răzvan Burleanu. Porumboiu a lăudat managementul şi performanţele realizare în mandatul lui Burleanu, deşi de-a lungul timpului a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai preşedintelui FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a explicat şi de ce şi-a schimbat poziţia în ceea ce îl priveşte pe actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu

„Poziţia mea e total schimbată şi e schimbată de evoluţiile care sunt excelente, din punct de vedere al managementului. Uitaţi-vă, e membru în comisia FIFA, în comisia UEFA, e o persoană care contează. Nu mai suntem ciupiţi de arbitri, pentru că totuşi are o forţă la nivelul conducerii FIFA şi UEFA.

Au spus-o alţii mai deştepţi ca mine, că numai boul e consecvent, aşa că, nefiind bou, mă pot adapta la condiţiile actuale şi am o părere excelentă acum despre actuala Federaţie. Am toată admiraţia faţă de ce fac oamenii ăştia la Federaţie, fără să am niciun fel de relaţie. Am băut o cafea cu el (n.r. Burleanu) în birou, i-am spus că nu o să fie (n.r. preşedinte al FRF), timpul a demonstrat că el este şi văd că e la o scară destul de ridicată.

Să fii în comisia FIFA, nu ştiu dacă am avut un român acolo. Să fii în comisia UEFA, au mai fost, dar nu la nivelul lui. Omul merită şi vor veni şi rezultatele şi mă bucur pentru rezultatele care o să apară”, a spus Adrian Porumboiu la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0! Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit mesajul pe care l-a transmis Răzvan Burleanu tricolorilor. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă i-au încurajat pe jucătorii naţionalei după înfrângerea cu Belgia. Ei le-au spus tricolorilor că încă pot câştiga Grupa E de la EURO 2024.

Belgienii au jucători cu niște calități individuale extraordinare, trebuie să recunoaștem și că joacă și unde joacă. Noi am arătat bine ca echipă, sacrificiul și motivația extraordinară a băieților au făcut ca la un moment dat chiar să aibă ocazii de gol și un joc aplaudat de spectatorii români.

Dacă contra Belgiei reușești să faci astfel de faze în care să ajungi unu la unu cu portarul de ce nu ai putea să faci asta contra Slovaciei. Echipa a avut un comportament admirabil din punct de vedere al dăruirii și al orientării tactice.

Reclamă

Îl felicit pe Edi pentru treaba asta, a reușit să împiedice vedetele Belgiei. Nu suntem dezamăgiți, după meci ne-am dus în vestiar împreună cu președintele. I-am încurajat și le-am zis: «Suntem pe primul loc, chiar dacă am pierdut cu 2-0 în fața Belgiei. Puteți să fiți campionii grupei în ultimul meci».

Ai șanse în continuare să te califici, mergi pe mâna ta cu multă încredere și cu mult curaj și așa va fi. Asta este părerea noastră, am văzut și că jucătorii au rezonat cu ea. Erau amărâți, nu pot să spun că era fericire în vestiar, dar se încurajau și spuneau că se poate repara orice oricând”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și