Închide meniul
Foto

Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune! Superba croată, complet șocată

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 11:36

Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune! Superba croată, complet șocată

Ivana Knoll este cea mai cunoscută suporteră de la CM 2022

Ivana Knoll, la Mondialul din Qatar / Profimediaimages

S-a aflat ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune. Chiar ea a povestit experiența trăită pe stadioanele din Qatar. Ivana Knoll (30 de ani) continuă să facă furori în timpul meciurilor de la Campionatul Mondial, acolo unde a mers pentru a-și susține țara, Croația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar rețelele sociale au fost împânzite cu pozele ei.

Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune

Ivana Knoll are motive uriașe de bucurie. Croația s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial după ce a învins Japonia la loviturile de departajare, scor 1-1 (1-3 d.l.d.).

Superba brunetă (VEZI GALERIA FOTO) a dezvăluit momentele inedite pe care le-a trăit în timp ce se afla la Campionatul Mondial. Ivana a oferit un interviu găzduit de Piers Morgan, jurnalistul preferat al lui Cristiano Ronaldo, unde a dezvăluit că spectatorii qatarezi nu s-au lăsat până nu au realizat o poză alături de ea.

“Până și femeile au venit să facem poze!”,  a spus, șocată, Ivan Knoll.

Reclamă

“Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a arătat extrem de bucuroasă că a putut să se îmbrace exact cum și-a dorit, în ciuda regulilor extrem de stricte impuse pe stadioanele din Qatar, în general.

“Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, în interviul cu Piers Morgan.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Ivana Knoll, superba croată care a atras toate privirile în Qatar

Ivana Knoll are un succes uriaş pe reţelele sociale. A reuşit performanţa de necrezut de a adăuga un milion de fani pe Instagram, pe durata celor două săptămâni de la startul Mondialului din Qatar. La începutul turneului final avea 580.000, dar acum a ajuns la 1.5 milioane!

Este o adevărată lovitură pe plan financiar dată de Ivana. Frumoasa suporteră a Croaţiei face avere şi din Instagram. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

„Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Contul ei de Instagram a „explodat” în ultimele zile. „Sunteţi incredibili. 200.000 pe zi? Visez?”, a transmis în momentul în care a ajuns la 1.4 milioane de fani.

Recomandări
  • Ce a pățit “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” când era în tribune
  • Ce a șocat-o pe superba croată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și