Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire pentru români! Ivana Knoll are un succes uriaş în Qatar

De Antena Sport
Publicat: 5 decembrie 2022, 11:00

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” are un succes uriaş. Ivana Knoll a devenit cea mai cunoscută suporteră de la turneul final. Chiar dacă în Qatar legile sunt extrem de stricte, fosta Miss Croaţia a avut apariţii răvăşitoare şi au existat zvonuri că riscă să ajungă după gratii. A avut şi un mesaj de tristă amintire pentru români.

Reclamă
Ivana Knoll, în tribunele unui meci de la CM 2022

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire pentru români. Ce a transmis Ivana Knoll

Ivana Knoll, în tribunele unui meci de la CM 2022 / Profimediaimages

Ivana a purtat ţinute provocatoare şi a atras atenţia atât pe plajă, cât şi în timpul meciurilor. A ajuns astfel la un număr uriaş de fani pe reţelele sociale.

Reclamă

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire

Ivana Knoll avea aproximativ 700.000 de fani la începutul Campionatului Mondial. După apariţiile de senzaţie, numărul urmăritorilor ei a „explodat”. Sâmbătă, contul ei de Instagram a depăşit 1 milion de fani. Tânăra a sărbătorit cu o imagine amuzantă. A atras chiar şi privirile şeicilor din tribune.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

La numai câteva ore distanţă, creşterea a continuat să fie abruptă, astfel că Ivana a ajuns la 1.2 milioane de urmăritori.

Sunteţi incredibili, vă iubesc pe toţi! Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere„, a scris Ivana.

Ivana Knoll
Ivana Knoll le-a mulţumit fanilor

Ivana Knoll a avut un mesaj şi pentru jucătorii din naţionala Croaţiei, chiar înaintea meciului cu Japonia, din optimile de finală. „Să repetăm ce s-a întâmplat în 1998„, a transmis ea. Mesajul a fost de tristă amintire pentru români.

În urmă cu 24 de ani, Croaţia elimina România din „optimi”. Davor Suker înscria, din penalty, singurul gol al partidei. A fost la un pas de finală, dar a fost oprită de Franţa. În finala mică a învins Olanda şi a încheiat turneul final pe podium.

Ivana i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Ivana Knoll riscă să meargă la închisoare în Qatar! Cea numită de suporteri „cea mai frumoasă fană de la Cupa Mondială” a pozat în ţinute considerate indecente de către qatarezi, şi astfel poate fi sancţionată dur de oficialii ţării care organizează turneul mondial final.

Ivana Knoll a defilat prin Doha doar într-un costum de baie, în culorile naţionalei Croaţiei, şi astfel a atras atenţia autorităţilor din Qatar. Conform presei britanice, super modelul riscă să fie interzisă în spaţiile publice. Totodată, dacă se afişa în anumite zone stricte din Qatar, Knoll putea fi chiar arestată!

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea