Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire pentru români! Ivana Knoll are un succes uriaş în Qatar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2022, 11:00

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire pentru români! Ivana Knoll are un succes uriaş în Qatar

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire pentru români. Ce a transmis Ivana Knoll

Ivana Knoll, în tribunele unui meci de la CM 2022 / Profimediaimages

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” are un succes uriaş. Ivana Knoll a devenit cea mai cunoscută suporteră de la turneul final. Chiar dacă în Qatar legile sunt extrem de stricte, fosta Miss Croaţia a avut apariţii răvăşitoare şi au existat zvonuri că riscă să ajungă după gratii. A avut şi un mesaj de tristă amintire pentru români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana a purtat ţinute provocatoare şi a atras atenţia atât pe plajă, cât şi în timpul meciurilor. A ajuns astfel la un număr uriaş de fani pe reţelele sociale.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, mesaj de tristă amintire

Ivana Knoll avea aproximativ 700.000 de fani la începutul Campionatului Mondial. După apariţiile de senzaţie, numărul urmăritorilor ei a „explodat”. Sâmbătă, contul ei de Instagram a depăşit 1 milion de fani. Tânăra a sărbătorit cu o imagine amuzantă. A atras chiar şi privirile şeicilor din tribune.

View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

La numai câteva ore distanţă, creşterea a continuat să fie abruptă, astfel că Ivana a ajuns la 1.2 milioane de urmăritori.

Sunteţi incredibili, vă iubesc pe toţi! Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere„, a scris Ivana.

Ivana Knoll
Ivana Knoll le-a mulţumit fanilor

Ivana Knoll a avut un mesaj şi pentru jucătorii din naţionala Croaţiei, chiar înaintea meciului cu Japonia, din optimile de finală. „Să repetăm ce s-a întâmplat în 1998„, a transmis ea. Mesajul a fost de tristă amintire pentru români.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu 24 de ani, Croaţia elimina România din „optimi”. Davor Suker înscria, din penalty, singurul gol al partidei. A fost la un pas de finală, dar a fost oprită de Franţa. În finala mică a învins Olanda şi a încheiat turneul final pe podium.

Ivana i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Ivana Knoll riscă să meargă la închisoare în Qatar! Cea numită de suporteri „cea mai frumoasă fană de la Cupa Mondială” a pozat în ţinute considerate indecente de către qatarezi, şi astfel poate fi sancţionată dur de oficialii ţării care organizează turneul mondial final.

Ivana Knoll a defilat prin Doha doar într-un costum de baie, în culorile naţionalei Croaţiei, şi astfel a atras atenţia autorităţilor din Qatar. Conform presei britanice, super modelul riscă să fie interzisă în spaţiile publice. Totodată, dacă se afişa în anumite zone stricte din Qatar, Knoll putea fi chiar arestată!

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Reclamă
Recomandări
  • Ivana Knoll a ajuns la 1.2 milioane de fani pe Instagram
  • Ce mesaj a transmis înainte de Japonia – Croaţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și