Închide meniul
Foto

CM 2022 | Cine e fanul care a intrat pe teren cu steagul LGBT în timpul meciului Portugalia – Uruguay 2-0! Riscă să ajungă după gratii în Qatar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 23:43

CM 2022 | Cine e fanul care a intrat pe teren cu steagul LGBT în timpul meciului Portugalia – Uruguay 2-0! Riscă să ajungă după gratii în Qatar

Cine e fanul care a intrat pe teren cu steagul LGBT în timpul meciului Portugalia - Uruguay 2-0! Riscă să ajungă după gratii în Qatar

Un fan a intrat pe teren în timpul meciului Portugalia - Uruguay 2-0 / Colaj Profimediaimages

Un fan a intrat pe teren cu steagul LGBT în timpul meciului Portugalia – Uruguay 2-0, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a purtat un tricou cu mai multe mesaje. Pe spate era inscripționat „Respect pentru femeile iraniene”, iar pe față „Salvați Ucraina”, cu sigla personajului fictiv Superman. Suspectul a fost prins de agenții de securitate și imediat scos de pe teren.

CM 2022 | Un fan a intrat pe teren cu steagul LGBT în timpul meciului Portugalia – Uruguay 2-0

Regizorii transmisiunii au evitat să-l arată pe intrus oamenilor din fața televizoarelor, așa cum se întâmplă întotdeauna cu cei care intră ilegal pe teren. Fanul a alergat de la centrul terenului până la poarta Portugaliei. Este primul incident de acest gen petrecut la Campionatul Mondial din Qatar.

Yahoo Sports a anunțat că fanul a fost scos de pe teren pe tunel și încă nu se sție dacă acesta va fi dus la secția de poliție, ca să fie luate măsuri împotriva lui.

Invadatorul a întrerupt și alte meciuri

Protagonistul gestului de la meciul Portugalia – Uruguay este italianul Mario Ferri, din Pescara, supranumit „șoimul”, scrie Gazzetta dello Sport. Bărbatul nu este nou în astfel de acțiuni.

Reclamă

În 2010, în Africa de Sud, s-a făcut cunoscut lumii prin întreruperea semifinalei dintre Spania și Germania. În 2011, a întrerupt finala Ligii Campionilor, reușind chiar să arunce o eșarfă cu AC Milan în jurul gâtului lui Lionel Messi.

În timpul Cupei Mondiale 2014, din Brazilia, a intrat pe teren la meciul dintre Belgia și SUA. Atunci, a purtat un tricou cu mesajul: „Salvați copiii din Favele”.

Bărbatul riscă să ajungă la închisoare în Qatar

Homosexualitatea este ilegală în Qatar, iar persoanele prinse de autorități riscă pedepse dure, inclusiv închisoare de până la șapte ani.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorilor le-a fost interzis să poarte banderola One Love, care promovează comunitatea LGBT. Sefii FIFA au amenințat cu măsuri disciplinare „nelimitate” și cartonașe galbene, dacă fotbaliștii recurg la acest gest.

Fanii au fost, de asemenea, opriți să poarte pălării curcubeu și să aducă steaguri curcubeu LGBT pe stadioane.

Reguli stricte la Campionatul Mondial din Qatar

Fanii care au călătorit în Qatar pentru Cupa Mondială din această iarnă au de-a face cu reguli stricte. Sexul între persoanele care nu sunt căsătorite este doar una dintre ele. Încălcarea acesteia se poate pedepsi cu închisoare până la 7 ani.

Nu doar actele sexuale între persoanele care nu sunt căsătorite sunt interzise de la Campionatul Mondial din Qatar. După cum era de aşteptat, substanţele interzise nu sunt permise.

Dacă suporterii sunt găsiți cu droguri în posesie, precum cocaina, atunci riscă pedepse extrem de grave. Printre acestea se numără 20 de ani de închisoare și amendă între 21.349 – 64.047 de lire, închisoarea pe viaţă sau chiar pedeapsa cu moartea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și