Închide meniul
Foto

CM 2022 Georgina Rodriguez, mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 9:03

Georgina Rodriguez, în timpul meciului Portugalia - Elveția 6-1

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, în timpul meciului Portugalia - Elveția 6-1 / Profimedia Images

  • Portugalia – Elveția 6-1
  • Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 74

CM 2022 Georgina Rodriguez a avut un mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă în meciul Portugaliei cu Elveția, 6-1. Iubita starului speră ca lucrurile să fie diferite în duelul din sferturi, cu Maroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Santos l-a trimis pe teren pe Cristiano abia în minutul 74. Fanii l-au cerut pe Ronaldo de-a lungul partidei, dar acesta nu a primit decât 20 de minute. A și marcat un gol, anulat însă după un ofsaid evident.

CM 2022 Georgina Rodriguez, mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

”Felicitări, Portugalia! În timp ce cei 11 jucători cântau imnul, toate camerele erau ațintite către tine. Ce păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume pentru cele 90 de minute ale jocului.

Reclamă

Fanii nu au încetat să ceară intrarea ta pe teren și ți-au scandat numele. Fie ca Dumnezeu și prietenul tău bun Fernando să continue mână în mână și să ne facă să vibrăm încă o noapte”, a scris Georgina, pe Instagram.

Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre transferul său la Al Nassr. Presa internațională a fost „cutremurată” de zvonul că starul portughez se află foarte aproape să semneze un contract „stelar” cu formația din Arabia Saudită.

Reclamă

CR7 a fost întrebat despre jurnaliști despre mutarea sa la Al Nassr, iar starul portughez a reacționat ferm.

Aflat fără angajament după despărțirea cu scandal de Manchester United, Cristiano Ronaldo a anunțat că nu s-a înțeles cu echipa din Arabia Saudită.

„Nu, nu este adevărat (n.r. – despre zvonurile că se transferă la Al Nassr). Nu este adevărat!”, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu câteva zile, cotidianul Marca a anunțat că Cristiano Ronaldo urmează să semneze cu Al-Nassr pe 1 ianuarie 2023. Jurnaliștii spanioli precizaseră că agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită pentru un contract întins pe două sezoane şi jumătate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei