Închide meniul
Foto

CM 2022 | Imagine șocantă cu glezna lui Lionel Messi, cu o zi înainte de debutul Argentinei la Cupa Mondială!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 17:44 / Actualizat: 22 noiembrie 2022, 1:20

CM 2022 | Imagine șocantă cu glezna lui Lionel Messi, cu o zi înainte de debutul Argentinei la Cupa Mondială!

Messi are probleme înainte de startul CM 2022. Imagine șocantă cu glezna lui Lionel Messi

Lionel Messi, la ultimul antrenament al Argentinei / Profimediaimages

O imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi a devenit virală pe internet, la mai puțin de 24 de ore înainte de meciul de debut al Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o fotografie care a devenit virală, glezna lui Lionel Messi pare complet inflamată. Fanii argentinieni s-au îngrijorat imediat când au văzut imaginea cu piciorul lui Messi. Starul lui PSG nu s-a plâns însă până acum de vreo problemă medicală.

CM 2022 | Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

Jurnaliștii de la as.com scriu că umflătura ar putea fi doar o protecție pe care Messi și-a introdus-o în jambier, pentru mai multă siguranță. „La Pulga” e așteptat pe teren miercuri în meciul de debut al Argentinei de la CM 2022, împotriva Arabiei Saudite.

Lionel Messi, la antrenamentul Argentinei
Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

Lionel Messi s-a antrenat separat de restul jucătorilor de când delegația Argentinei a ajuns în Qatar. Vedeta „pumelor” a făcut exerciții doar în sala de forță. Antrenamentul de marți, în care a apărut cu glezna umflată, a fost primul pentru Messi alături de colegii săi.

Din lotul Argentinei, jucătorii cu probleme medicale sunt Lautaro Martinez, Paulo Dybala (cu afecţiuni la coapsă), Papu Gomez (rănit la genunchi) şi Marcos Acuna (pubalgie).

Reclamă

Selecţionata Argentinei va debuta marţi la Cupa Mondială, împotriva naţionalei Arabiei Saudite, în cadrul Grupei C a competiţiei, din care mai fac parte Mexic şi Polonia.

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a anunțat pe 11 noiembrie lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. A fost convocat și Paulo Dybala, cel care n-a mai jucat de mai bine de o lună, fiind accidentat.

Paulo Dybala s-a „rupt” într-un meci AS Roma – Lecce, pe 9 octombrie. Jose Mourinho chiar anunțase că atacantul de 28 de ani are șanse mici să mai joace până la finalul anului. Totuși, acesta s-a recuperat miraculos, fiind convocat la Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă vedeta Lionel Messi, Argentina va mai juca în atac cu Lautaro Martinez și Angel Di Maria.

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal), Franco Armani (River Plate)

Fundași: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Juan Foyth (Villarreal)

Mijlocași: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Betis), Alejandro Gomez (Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (PSG)

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Angel Di Maria a făcut o plecăciune în faţa lui Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. „Să stau alături de Leo înseamnă totul”, a spus starul lui Juventus. Sud-americanii sunt printre favoritele la câştigarea trofeului, în Qatar.

„Pentru mine, să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru. Să joc alături de el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în carieră. A împărţi terenul cu el este un vis devenit realitate.

Reclamă

Nu este uşor să faci parte din naţionala Argentinei atâţia ani, cu cantitatea şi calitatea jucătorilor pe care îi avem. Am primit multe critici, dar am 124 de apariţii în selecţionată, nu cred că este un obiectiv pe care îl atinge toată lumea.

Dacă ne gândim la candidate, primul nume care îmi vine în minte este Franţa, pentru că este campioana en titre şi pentru calitatea jucătorilor pe care îi are… Noi vom juca împotriva oricui, suntem competitivi, traversăm un moment bun, după ce am câştigat Copa America şi am învins Italia”, a spus Di Maria, citat de La Nacion.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și