Închide meniul
Foto

CM 2022 | Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului, după eliminarea de la Cupa Mondială! Imagini incredibile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2022, 19:25

CM 2022 | Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului, după eliminarea de la Cupa Mondială! Imagini incredibile

Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului, după eliminarea de la Cupa Mondială

Luis Suarez plânge după eliminarea de la CM 2022 / Profimedia

Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului după ce naționala sud-americană a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

CM 2022 | Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului, după eliminarea de la Cupa Mondială

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns. Imaginile cu Suarez sunt de-a dreptul incredibile (VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS).

Pentru Luis Suarez a fost ultima participare la Cupa Mondială. Atacantul de 35 de ani a anunțat că nu va fi prezent și în 2026, dacă Uruguay obține calificarea.

Ultima dată când Uruguay a fost eliminată încă din faza grupelor la un Mondial a fost în 2002. La precedentul turneu, în Rusia 2018, sud-americanii au ajuns până în sferturi. Uruguay a câștigat turneul în 1930 și 1950.

Reclamă

Uruguay, OUT de la Mondial

Ghana a ratat un penalty, în minutul 21, prin Andre Ayew, iar Uruguay a deschis scorul cinci minute mai târziu prin Giorgian De Arrascaeta, acesta trimiţănd în plasă o minge respinsă de portarul ghanez la un şut al lui Luis Suarez. În minutul 32 Luis Suarez i-a pasat aceluiaşi De Arrascaeta care a înscris pentru 2-0. Uruguayenii au cerut un penalty în minutul 58, la duelul dintre Amartey şi Darwin Nunez, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis că nu este cazul să dicteze lovitură de pedeapsă. În cele din urmă Uruguay a învins cu 2-0, celeştilor lipsindu-le un gol pentru a merge mai departe.

În celălalt meci, Portugalia a deschis repede împotriva Coreei de Sud. Ricardo Horta a înscris din centrarea lui Dalot, în minutul 5. Sud-coreenii au avut un gol anulat pentru ofsaid, la Jin Su-Kim (min. 17), dar au egalat în minutul 27, prin Kim Young-Gwon, care a trimis în plasă un balon ricoşat din Cristiano Ronaldo. Asiaticii au căutat golul victoriei şi l-au găsit în minutul 90+1, când Son Heung-Min a atras după el fundaşii portughezi oferind o pasă de geniu pentru Hwang Hee-Chan care l-a învins pe Diogo Costa şi meciul s-a încheiat cu victoria Coreei de Sud, 2-1.

Portugalia se califică în optimi de pe primul loc al grupei H, cu 7 puncte, urmată de Coreea de Sud, cu patru puncte, dar golaveraj mai bun decât al uruguayenilor. Dacă ar fi marcat încă un gol împotriva Ghanei, Uruguay era echipa care se califica.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez, coșmarul Ghanei în 2010

În 2010, într-un meci din sferturile Cupei Mondiale din Africa de Sud, Suarez a fost protagonistul unui moment incredibil împotriva Ghanei. A respins o minge cu mâna de pe linia porții, evitând un gol ca și făcut al ghanezilor, care ar fi urmat să câștige meciul.

Arbitrul a dictat penalty și l-a eliminat pe Suarez, dar Asamoah Gyan, vedeta Ghanei, a trimis în transversală de la 11 metri și astfel meciul a intrat în prelungiri.

Egalitatea s-a menținut și după extra-time, dar Uruguay s-a impus la penalty-uri, împiedicând-o pe Ghana să devină prima echipă africană care ajunge în semifinalele unui Mondial.

Recomandări
  • Luis Suarez a plâns în hohote pe banca Uruguayului, după eliminarea de la Cupa Mondială
  • Imagini incredibile la CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și