Închide meniul
Foto

CM 2022 | Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial! Polonezul a izbucnit în lacrimi. Imagini emoționante

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 17:07

Robert Lewandowski plânge după golul înscris în Polonia - Arabia Saudită 2-0, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022

Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial

Robert Lewandowski plânge după golul înscris în Polonia - Arabia Saudită 2-0, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / TVR

  • Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial!
  • Imagini emoționante

Robert Lewandowski a înscris primul gol din carieră la Campionatul Mondial. A făcut-o în partida Polonia – Arabia Saudită, din grupa C de la turneul din Qatar 2022. Polonezul nu s-a mai putut stăpâni și a avut o reacție emoționantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski are peste 600 de goluri în carieră, dar nu marcase niciodată la Cupa Mondială. Împotriva Arabiei Saudite, atacantul Barcelonei a profitat de o greșeală a unui fundaș și a împins balonul pe lângă portarul advers.

CM 2022 | Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial

Lewa a izbucnit în lacrimi după ce a marcat. A rămas întins pe gazon și a început să plângă. A sărutat și gazonul de pe stadionul Education City.

Reclamă

Cu golul înscris împotriva Arabiei Saudite, Lewandowski a ajuns la 77 de reușite pentru naționala Poloniei, tot atâtea câte are și Pele la naționala Braziliei.

Reclamă

Robert Lewandowski a mai jucat alături de naționala Polonei și la Mondialul din Rusia 2018, însă polonezii n-au trecut atunci de grupe.

Cum arată grupa C după Polonia – Arabia Saudită

Polonia a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Arabiei Saudite, într-un meci din cadrul grupei C a Cupei Mondiale din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Polonia a deschis scorul prin Zielinski, în minutul 39, care a înscis din pasa lui Lewandowski. Patru minute mai târziu Al Shehri a fost faultat în careu şi, după consultarea VAR, arbitrul brazilian Wilton Sampaio a dictat lovitură de la 11 metri. A executat Al Dawsari, dar Szczesny a apărat şutul jucătorului saudit.

Repriza secundă a adus ocazii de ambele părţi, însă cei care au marcat au fost polonezii, prin Lewandowski, în minutul 83.

  • 1. Polonia, 4 puncte, 2 meciuri
  • 2. Arabia Saudită, 3 puncte, 2 meciuri
  • 3. Mexic, 1 punct, 1 meci
  • 4. Argentina, 0 puncte, 1 meci

Robert Lewandowski a ratat un penalty în primul meci al Poloniei în Qatar

Robert Lewandowski putea aduce trei puncte în meciul de debut al Poloniei la Mondial, dar a ratat un penalty după aproape o oră de joc, împotriva Mexicului. S-a terminat 0-0, dar polonezii au prima șansă la calificarea în optimi, după victoria cu Arabia Saudită.

„Am jucat inteligent și trebuia să câștigăm. Este greu pentru mine să accept că nu am făcut asta. Scuze pentru că v-am dezamăgit și mulțumesc pentru toate cuvintele de susținere. Continuă să luptăm pentru calificare”, a fost mesajul lui Robert Lewandowski, postat pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită
Fotbal • 29 feb., 9:00
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 26 feb., 15:11
Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită