Închide meniul
VIDEO

Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Victorii dramatice pentru cele două echipe în sferturi, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 20:30

Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Victorii dramatice pentru cele două echipe în sferturi, LIVE în AntenaPLAY

Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei!

Alireza Jahanbakhsh a marcat golul de 2-1, în Iran - Japonia / Profimedia Images

Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Qatar a trecut de Uzbekistan la loviturile de departajare, în timp ce Iran a învins şi ea dramatic Japonia, cu 2-1. Atât Qatar – Uzbekistan, cât şi Iran – Japonia au fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul decisiv din meciul Iran – Japonia 2-1 a fost marcat din penalty, în minutul 90+6. În semifinale, Iran se va duela cu Qatar, care a învins-o după loviturile de departajare pe Uzbekisztan. În cealaltă semifinală se întâlnesc Coreea de Sud şi Iordania.

Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Victorii dramatice pentru cele două echipe în sferturi, LIVE în AntenaPLAY

Final! Qatar s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei!

Min. 120+3: Se încheie şi prelungirile! Câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare

Min. 90+12: Vom avea prelungiri! La finalul timpului regulamentar, scorul la Qatar – Uzbekistan a fost 1-1

Reclamă

Min. 59: Qatar – Uzbekistan 1-1! Khamrobekov a egalat scorul, spre disperarea fanilor din tribune

Min. 27: Qatar – Uzbekistan 1-0! Căpitanul Qatarului, H. Al Haydos, a şutat din unghi, iar portarul Uzbekistanului, Yusupov, şi-a introdus mingea în poartă!

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

17:25: Se cântă imnurile celor două state

Iran – Japonia 2-1, în AntenaPLAY

Update 15:30: S-a terminat meciul dintre Iran şi Japonia, surpriză uriaşă la Cupa Asiei.

Update 15:27: Alireza Jahanbakhsh a marcat golul de 2-1 şi Iran este în semifinalele Cupei Asiei.

Update 15:25: Penalty pentru Iran, după o greşeală incredibilă făcută de apărarea Japoniei.

Min. 55: Iran – Japonia 1-1! Mohebi a reuşit să egaleze, după ce a primit o pasă perfectă de la Azmoun.

Min. 28: Iran – Japonia 0-1! Morita a deschis scorul pentru japonezi, cu un şut de la marginea careului.

Min. 1: A început meciul dintre Iran şi Japonia!

Reclamă

Echipele de start la Iran – Japonia:

Iran: Beranvand – Rezaeian, Kanaanizandegan, Khalilzadeh, Mohammadi – Ghoddos, Ezatolahi – Jahabakhsh, Ebrahimi, Mohebi – Azmouh

Japonia: Suzuki – Malikuma, Itakura, Tomiyassu, Ito – Kubo, Endp, Morita – Doan, Ueda, Maeda

Echipa națională din Iran s-a calificat în sferuturile de finală după ce a trecut, în optimi, de prima reprezentativă din Siria, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, naționala niponă s-a impus în fața Bahrainului, cu scorul de 3-1.

Cele două echipe naționale s-au mai întâlnit în semifinalele Cupei Asiei din 2019. La momentul respectiv, Japonia avea să se califice în finală, după ce a câștigat duelul cu scorul de 3-0.

Qatar – Uzbekistan (17:30)

Echipele probabile pentru duelul dintre Qatar și Uzbekistan:

Qatar: Barsham; Al-Rawi, Khoukhi, Mendes; Ro-Ro, Hatem, Al-Haydos, Fatehi, Waad; Ali, Afif

Uzbekistan: Yusupov; Khusanov, Eshmurodov, Ashurmatov, Nasrullaev; Turgunboev, Urunov, Kholmatov, Sayfiev; Masharipov; Fayzullaev

Selecționata din Qatar, gazda acestui turneu final, a obținut calificarea în sferturi după ce a trecut de Palestina, în optimi, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Uzbekistan s-a impus în fața echipei naționale din Thailanda cu același scor.

Ultimul duel între cele două prime reprezentative a avut loc în anul 2018. La momentul respectiv, Uzbekistanul s-a impus cu scorul de 2-0, în cadrul unei partide amicale.

Imagine de senzație de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia

O susținătoare a selecționatei lui Heung-Min Son a reacționat într-un mod surprinzător, după decizia arbitrului.

În prima repriză a duelului, selecționata din Coreea de Sud a marcat primul gol, prin Hwang Hee-Chan, jucătorul celor de la Wolverhampton, din Premier League. Totuși, reușita a fost anulată de centralul partidei, pe motiv de offside.

După această fază, o susținătoare a echipei naționale sud-coreene a avut o reacție surprinzătoare. Aceasta și-a pus degetele la cap, într-o formă de pistol, fiind dezamăgită de faptul că reușita nu a fost validată de sistemul VAR. (VEZI AICI VIDEO)

Dezamăgirea fanilor din Coreea de Sud avea să fie mult mai mare din minutul 42 al partidei. La momentul respectiv, Goodwin a puncat pentru Australia, la capătul unei faze de atac fabuloase. Totuși, naționala la care joacă Heung-Min Son a reușit să se califice în semifinale, după ce s-a impus cu scorul de 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și