Închide meniul
VIDEO

Fază ireală la Cupa Asiei 2023! Arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1 s-a făcut de râs. A oprit jocul pentru a valida un gol

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 22:02

Fază ireală la Cupa Asiei 2023! Arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1 s-a făcut de râs. A oprit jocul pentru a valida un gol

Fază ireală la Cupa Asiei 2023! Arbitrul de la Arabia Saudită - Oman 2-1 s-a făcut de râs. A oprit jocul pentru a valida un gol

Profimedia

Fază ireală la Cupa Asiei 2023. Shaun Evans, arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1, s-a făcut de râs. Acesta a luat o decizie jenantă, chiar în prelungirile partidei. Cupa Asiei 2023 este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 1-1, Arabia Saudită a egalat prin Al Bulayhi. Asistentul a ridicat fanionul, semnalizând o poziţie de offside. Reluările au arătat că Al Bulayhi se afla într-o poziţie regulamentară.

Fază ireală la Cupa Asiei 2023! Arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1 s-a făcut de râs

A intrat în scenă centralul Shaun Evans. După o discuţie cu cei din camera VAR, a decis să anuleze golul şi să dicteze reluarea jocului. După câteva secunde, arbitrul australian a făcut un gest uluitor. A oprit jocul şi a validat golul marcat de Arabia Saudită.

Video cu faza ireală din Arabia Saudită – Oman 2-1

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Reclamă

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și