Închide meniul
VIDEO

Japonia – Vietnam 4-2, Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1 şi Iran – Palestina 4-2 din Cupa Asiei au fost LIVE în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 19:30 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 21:44

Reclamă
Japonia – Vietnam 4-2, Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1 şi Iran – Palestina 4-2 din Cupa Asiei au fost LIVE în AntenaPLAY

Emiratele Arabe Unite - Hong Kong

Emiratele Arabe Unite - Hong Kong / Profimedia

Japonia – Vietnam 4-2, Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1 şi Iran – Palestina 4-2 din Cupa Asiei au fost LIVE în AntenaPLAY. Ziua de duminică a propus multe goluri în competiţia continentală transmisă în AntenePLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început cu meciul nebun dintre Japonia şi Vietnam. Favorita la titlu a fost condusă cu 2-1, dar starurile Japoniei au reuşit să întoarcă scorul înainte de pauză. Pe finalul meciului, Japonia a stabilit scorul final, 4-2.

VEZI AICI MECIURILE DIN CUPA ASIEI

Japonia – Vietnam 4-2, Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1 şi Iran – Palestina 4-2

În Grupa C, primul meci al zilei a fost cel dintre Emiratele Arabe Unite şi Hong Kong. Revenită după 56 de ani la Cupa Asiei, Hong Kong nu a reuşit să ţină pasul cu Emiratele Arabe Unite, care s-au impus cu 3-1.

Tot în Grupa C s-au întâlnit Iran şi Palestina, într-un meci rezolvat de iranieni încă din debutul partidei. Scorul final a fost 4-1.

Reclamă

Fluier final în Iran – Palestina 4-1! Iran trece pe primul loc în Grupa C, fiind urmată de Emiratele Arabe Unite, care s-a impus cu 3-1 în meciul cu Hong Kong.

Min. 55 în Iran – Palestina 4-1! Amzoun a restabilit diferenţa de trei goluri.

Min. 45+6 în Iran – Palestina 3-1! Palestina a marcat în ultimul minut al primei reprize prin Seyam.

Reclamă 4 / 0/3

Min 38 în Iran – Palestina 3-0! Ghayedi a marcat al treilea gol al iranienilor.

Min. 12 în Iran – Palestina 2-0! Iranienii au majorat diferenţa după o fază fixă. Khalilzadeh a marcat, după o lovitură liberă executată foarte bine de Ghoddos.

Min. 2 în Iran – Palestina! Iranienii au deschis scorul după 64 de secunde prin Ansarifard.

Min. 1: A început meciul dintre Iran şi Palestina.

Fluier final în Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1! Urmează al doilea meci al Grupei C, Iran – Palestina (ora 19:30).

Min. 90+5 în Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 3-1! Al Ghassani a marcat din penalty.

Min. 52 în Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 2-1! Emiratele Arabe Unite au revenit în avantaj după doar trei minute, graţie golului marcat de Al Zaabi.

Reclamă

Min. 49 în Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 1-1! Formaţia care a revenit la Cupa Asiei după 56 de ani a restabilit egalitatea prin Chan.

Min. 33 în Emiratele Arabe Unite – Hong Kong 1-0! Adil a deschis scorul din penalty.

Min. 1: A început meciul dintre Emiratele Arabe Unite şi Hong Kong.

Min. 90+5: Fluier final! Japonia a câştigat cu 4-2

Min. 85: Japonia – Vietnam 4-2! Ayase a marcat după o fază superbă a japonezilor. Favorita Cupei Asiei a rezolvat meciul, după ce a avut probleme mari în prima repriză, fiind condusă cu 2-1 de vietnamezi

Min. 45+4: Japonia – Vietnam 3-2! Nakamura a marcat cu o execuţie de senzaţie! Japonezii preiau din nou conducerea

Min. 45: Japonia – Vietnam 2-2! Minamino a realizat „dubla”! Execuţie perfectă a starului Japoniei

Min. 33: Japonia – Vietnam 1-2! Vietnam a preluat conducerea surprinzător!

Min. 16: Japonia – Vietnam 1-1! Vietnamul egalează surprinzător, după un corner!

Min. 11: Japonia – Vietnam 1-0! Takumi Minamino a deschis scorul după ce o minge respinsă de portarul advers l-a lăsat cu poarta goală!

Min. 1: A început partida!

13:25: Se cântă imnurile celor două state! Meciul va începe în curând

Programul zilei de duminică de la Cupa Asiei 2023!

Ziua de duminică începe cu duelul dintre Japonia şi Vietnam, din Grupa D. Niponii vor să înceapă cu dreptul turneul final, mai ales că au o serie de 10 victorii consecutive. Ultima înfrângere a venit pe 28 martie 2023, într-un amical cu Columbia, câştigat de sud-americani cu 2-1. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în martie 2022, în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Partida resepctivă s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Ziua continuă cu un meci din Grupa C, dintre Emiratele Arabe Unite şi Hong Kong, de la ora 16:30. Cele două nu au avut parte de rezultate grozave în pregătirea pentru Cupa Asiei. Hong Kong a pierdut meciurile amicale cu Tadjikstan şi Arabia Saudită, dar s-a impus în meciul cu China, în timp ce Emiratele Arabe Unite au pierdut cu Oman şi au câştigat duelul cu Kîrghistan. Hong Kong revine la Cupa Asiei după 56 de ani. Cele două s-au mai întâlnit în preliminariile pentru Cupa Asiei din 2013, atunci când Emiratele Arabe Unite s-au impus în două rânduri cu 4-0.

Ziua se încheie cu celălalt meci al grupei dintre Iran şi Palestina, programat la ora 19:30. Acesta va fi primul meci oficial dintre cele două echipe, după trei meciuri amicale. În meciurile de pregătire, Iran a câştigat meciurile cu Indonezia şi Burkina Faso, în timp ce Palestina a remizat cu Arabia Saudită şi a pierdut cu Uzbekistan.

Programul de duminică de la Cupa Asiei 2023: 

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și