Închide meniul

Vedetele care pot fi văzute la Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY. Ce staruri se luptă pentru marele trofeu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 17:22

Vedetele care pot fi văzute la Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY. Ce staruri se luptă pentru marele trofeu

Vedetele care pot fi văzute la Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY

Echipa națională din Coreea de Sud / Profimedia

Acestea sunt vedetele care pot fi văzute la Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY. O serie de vedete din campionatele Europene, și nu numai, pot fi văzute la competiția care va începe pe data de 12 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediția din 2023 a Cupei Asiei va fi deschisă cu meciul dinte țara gazdă, Qatar, și Liban. Partida va avea loc vineri, de la ora 18:00. Toate meciurile din cadrul acestui turneu final se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Vedetele care pot fi văzute la Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY

1. Heung-min Son (Coreea de Sud – Tottenham)

Probabil cel mai mare nume care se va lupta pentru câștigarea marelui trofeu. Jucătorul de 31 de ani este legitimat la Tottenham din anul 2015, atunci când a fost achiziționat de la Bayer Leverkusen pentru suma de 50 de milioane de euro. În actualul sezon, acesta a impresionat în tricoul lui Spurs și a marcat 12 goluri în 20 de partide jucate.

De-a lungul carierei a adunat 116 selecții la echipa națională a Coreei de Sud, în care a marcat de 41 de ori. De asemenea, acesta a fost desemnat drept cel mai bun jucător din Asia de 3 ori, dar și cel mai bun fotbalist sud-corean, de 7 ori.

Reclamă

2. Kim Min-jae (Coreea de Sud – Bayern Munchen)

Legitimat la Bayern Munchen, fundașul a primit, anul trecut, titlul de cel mai bun internațional din Asia. Acesta a contribuit decisiv la câștigarea titlului cu Napoli, din Serie A, care a fost primul din 1990 pentru această formație.

Jucătorul de 27 de ani este considerat drept unul dintre cei mai buni fundași din lume. La echipa națională a adunat 55 de selecții, în care a marcat de 4 ori. În momentul de față este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

3. Takefusa Kubo (Real Sociedad – Japonia)

În vârstă de doar 22 de ani, Kubo a impresionat pe toată lumea încă de la o vârstă fragedă. A fost transferat de Real Madrid în anul 2019, iar, după o serie de împrumuturi, a fost achiziționat definitiv de Real Sociedat, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro, în anul 2022.

Totuși, în tricoul acestei echipe a avut evoluții senzaționale, iar cota acestuia de transfer a „explodat”. La momentul transferului, acesta valora 7,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Acum însă, japonezul este cotat la 60 de milioane de euro.

La echipa națională a adunat 29 de selecții, în care a reușit să marcheze de 3 ori.

Alte staruri care vor juca exclusiv în AntenaPLAY

4. Karou Mitoma (Japonia – Brighton)

Chiar dacă s-a accidentat pe data de 21 decembrie, Mitoma a fost convocat la Cupa Asiei de către selecționerul Japoniei. Chiar dacă alegerea acestuia este una riscantă, atacantul poate contribui decisiv în toate partidele pe care selecționata niponă le va juca.

Legitimat în prezent la Brighton, Mitoma este cotat la suma de 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În acest sezon de Premier League a adunat 17 meciuri în care a marcat de 3 ori și a oferit 3 pase decisive. La echipa națională a adunat 18 partide în care a marcat de 7 ori.

5. Waturo Endo (Japonia – Liverpool)

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani este unul dintre oamenii de bază de la echipa națională. Legitimat în prezent la Liverpool, acesta a adunat 55 de partide în tricoul selecționatei nipone, în care a reușit să marcheze de 2 ori.

În actualul sezon de Premier League a adunat 15 partide, în care a reușit să marcheze un singur gol. Totuși, acesta rămâne unul dintre jucătorii importanți din lotul lui Jurgen Klopp. În momentul de față este cotat la suma de 13 milioane de euro.

De asemenea, tot la Cupa Asiei vor mai juca și alți fotbaliști importanți, precum: Salem Al-Dawsari (Arabia Saudită), Mehdi Taremi (Iran) sau Lee Kang-In (Coreea de Sud).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și