Închide meniul

„E ceva în ADN-ul lor!” Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru Rapid, după eliminarea din Cupa României

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 8:35

„E ceva în ADN-ul lor! Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru Rapid, după eliminarea din Cupa României

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru Rapid, după eliminarea din Cupa României

Jucătorii Rapidului, la începutul unui meci/ Hepta

Viorel Moldovan a transmis un mesaj categoric pentru Rapid, după eliminarea din Cupa României. Fostul internaţional a declarat că giuleştenii au ratat pentru al doilea an la rând un obiectiv important, aceştia fiind într-un moment extrem de dificil al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a încheiat grupa de Cupa României pe locul al treilea, după U Cluj şi CFR Cluj. În ultima etapă, giuleştenii au remizat pe teren propriu cu trupa lui Mandorlini, scor 0-0.

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru Rapid, după eliminarea din Cupa României

Viorel Moldovan a declarat că inconstanţa face parte din ADN-ul Rapidului. Acesta susţine că giuleştenii sunt pe o pantă descendentă, după ce în campionat reuşiseră să se apropie de primul loc.

Fostul internaţional a mai declarat că Rapid se află în dificultate şi în campionat, giuleştenii fiind fără succes de trei runde.

„Ratează pentru al doilea an consecutiv obiectivul Cupa României, care a însemnat întotdeauna un lucru foarte important. Cel mai rapid punct de a încununa cu succes un sezon. În campionat sunt în dificultate, de vreo câteva etape bune nu mai reuşesc să câştige. Au avut momente când au încercat, fără reuşită, să destabilizeze adversarul.

Reclamă

Am mai spus, e ceva în ADN-ul Rapidului, aceste fluctuaţii, inconstanţa asta i-a costat tot timpul. Au o perioadă bună, câştigă 4-5 meciuri, apoi vine curba descendentă. Nu câştigă. Şi în campionat au avut şansa să vină pe primul loc, apoi pe locul doi. E un moment cu care Rapid ne-a obişnuit”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul giuleştenilor a declarat că echipa sa a ratat unul dintre obiectivele sezonului. Italianul a mai declarat că trupa de sub Grant nu a pierdut calificarea în meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, ci a dat de înţeles că remiza cu CSA Steaua a contat enorm.

„Suntem toţi dezamăgiţi. A depins de noi. Nu cred că am pierdut aici calificarea. Am avut situaţii bune în careu în prima repriză, dar n-a fost să fie. Nu am ştiu scorurile, îmi spunea cineva de pe bancă, dar nu m-am gândit la asta. M-am gândit doar să facem lucruri bune pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Am ratat un obiectiv, nu principal. Cupa era un obiectiv, în campionat avem ca obiectiv locurile 1-3. Am avut situaţii, ocazie mare pentru Oaidă, şuturile lui Papeau, Funsho. N-a fost să fie, dar jucătorii au luptat, nu pot să le reproşez ceva.

E dureros, sigur, ştiu cum gândesc suporterii noştri. Trebuie să acceptăm să şi pierdem. Suporterii erau supăraţi, aşa e în Giuleşti atmosfera. Suporterii ne împing din spate, dar e şi reversul medaliei. Pentru ei, Cupa era un lucru important. Băieţii erau dezamăgiţi, dar trebuie să mergem înainte. Peste două zile, cu Voluntari, trebuie să ieşim victorioşi”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și