Închide meniul

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Nu azi am pierdut calificarea!”

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 21:48

Reclamă
Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Nu azi am pierdut calificarea!

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Cristiano Bergodi, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul giuleştenilor a declarat că echipa sa a ratat unul dintre obiectivele sezonului. Italianul a mai declarat că trupa de sub Grant nu a pierdut calificarea în meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, ci a dat de înţeles că remiza cu CSA Steaua a contat enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ratat unul dintre obiectivele sezonului, fiind eliminată din Cupa României încă din faza grupelor. Giuleştenii au remizat în ultima rundă cu CFR Cluj, scor 0-0, şi au încheiat pe locul trei grupa, U Cluj şi trupa lui Mandorlini calificându-se în faza următoare a competiţiei.

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Cristiano Bergodi a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat de Rapid, mărturisind însă că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi, date fiind ocaziile pe care aceştia şi le-au creat. Tehnicianul italian a mai declarat că a ratat unul dintre obiectivele stabilite de conducere, celălalt fiind clasarea pe unul dintre primele trei locuri, la finalul sezonului de Liga 1.

„Suntem toţi dezamăgiţi. A depins de noi. Nu cred că am pierdut aici calificarea. Am avut situaţii bune în careu în prima repriză, dar n-a fost să fie. Nu am ştiu scorurile, îmi spunea cineva de pe bancă, dar nu m-am gândit la asta. M-am gândit doar să facem lucruri bune pe teren.

Am ratat un obiectiv, nu principal. Cupa era un obiectiv, în campionat avem ca obiectiv locurile 1-3. Am avut situaţii, ocazie mare pentru Oaidă, şuturile lui Papeau, Funsho. N-a fost să fie, dar jucătorii au luptat, nu pot să le reproşez ceva.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am pierdut azi calificarea. În primul meci am câştigat. Azi am făcut egal. În acest moment, nu avem un moral aşa bun, ne-a debusolat înfrângerea cu U Cluj. Am ajuns pe locul trei, cu şanse pentru locul doi. După a venit meciul cu U Cluj. Nu suntem într-o perioadă aşa bună. Dar am întâlnit CFR Cluj, nu e o echipă slabă.

E dureros, sigur, ştiu cum gândesc suporterii noştri. Trebuie să acceptăm să şi pierdem. Suporterii erau supăraţi, aşa e în Giuleşti atmosfera. Suporterii ne împing din spate, dar e şi reversul medaliei. Pentru ei, Cupa era un lucru important. Băieţii erau dezamăgiţi, dar trebuie să mergem înainte. Peste două zile, cu Voluntari, trebuie să ieşim victorioşi”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Jucătorii de la Rapid, la pământ după eliminarea din Cupa României

Jucătorii de la Rapid au fost la pământ, după eliminarea din Cupa României. Paul Iacob a declarat că giuleştenii au ratat unul dintre obiectivele stabilite la începutul sezonului, echipa prestând un joc foarte modest în duelul cu CFR Cluj.

Reclamă

„Dezastruos, Cupa era un obiectiv. Am pierdut, suntem jalnici. Nu a intrat mingea în poartă. Calitate, concentrare, nu știu de ce, nu a intrat mingea. Sava a avut o paradă extraordinară. Am fost slabi, ei s-au apărat foarte bine.

E o seară foarte grea. Știam la pauză rezultatele, după aia nu ne-am mai gândit. Nu ne-am bazat pe rezultatele alea, trebuia să câștigăm. Trebuia să batem la CSA, dar trebuia să batem și acum, am jucat acasă. Era nevoie să bați, trebuia să bați.

Nu am bătut, merităm să luăm ce am luat de la suporteri. E al treilea an când nu ne calificăm în Cupă, e normal să ne strige în toate felurile, e dreptul lor. Ne era rău să mergem mai departe în Cupă? Nu există consolare pentru mine”, a declarat Paul Iacob, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și