Închide meniul

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău, după umilinţa suferită de CFR Cluj în Cupa României: „Nu mai puteam să stau în picioare”

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 22:04

Reclamă
Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău, după umilinţa suferită de CFR Cluj în Cupa României: „Nu mai puteam să stau în picioare

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău, după umilinţa suferită de CFR Cluj în Cupa României: "Nu mai puteam să stau în picioare"

Cristi Balaj, în timpul unui interviu / Profimedia

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău, după umilinţa suferită de CFR Cluj în Cupa României. Preşedintele formaţiei din Gruia a oferit o primă reacţie după dezastrul clujenilor de pe stadionul Michael Klein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a demolat-o pe CFR Cluj, scor 4-0. Ieşită din cursa pentru titlu, aşa cum anunţa înaintea meciului chiar Adrian Mutu, CFR Cluj a rămas şi fără Cupa României.

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău, după umilinţa suferită de CFR Cluj în Cupa României: „Nu mai puteam să stau în picioare”

Preşedintele formaţiei din Gruia a recunoscut că a plecat mai repede de la stadion, după ce s-a simţit rău pe finalul partidei. Balaj consideră că cea mai mare greşeală a fost cartonaşul roşu încasat de Tachtsidis în minutul 11. De asemenea, el nu a dorit sp vorbească foarte mult la cald şi se teme în ceea ce priveşte calificarea în cupele europene:

„Senzaţie? Nu mă simt foarte bine fizic. Am plecat mai repede, nu am văzut decât golul 3. Nu mai puteam să stau în picioare.

Am sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificarea cu Pyunik, e a doua oară când am acest sentiment, nu vreau să am opinii la cald. În primul rând să îi felicit pe cei de la Corvinul, atmosferă frumoasă… sper cu acest meci să renască fotbalul din Hunedoara pentru că au echipă frumoasă.

Reclamă

Cea mai mare greşeală e acel cartonaş roşu, nu aveam nevoie. Vom discuta intern şi vom decide. Nu vreau să vorbesc ceva rău de vreun jucător sau de altcineva.

Dacă ratăm cupele europene ar fi un an ratat şi suntem vinovaţi toţi aici. Rămâne văzut (n.r. care vor fi consecinţele).

Mi-e greu să am opinii în acest moment, e la cald, e şi supărare. Cred că cel mai potrivit e să fiu ponderat, am o frustrare imensă”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a trăit umilinţa carierei în Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0! Seară de coşmar pentru „briliant”

Formaţie din Liga 2, fără drept de promovare în prima ligă, Corvinul Hunedoara este pe locul 3 în eşalonul secund, în timp ce formaţia din Gruia se află pe locul 3 în Liga 1.

Diferenţa de divizie nu a existat însă în meciul de marţi seară, de pe stadionul Michael Klein. Corvinul a dat un adevărat recital în faţa echipei lui Adrian Mutu, care a trăit, cel mai probabil, umilinţa carierei de antrenor.

Din postura de antrenor, Adrian Mutu a mai trăit un moment asemănător sezonul trecut, atunci când se afla pe banca celor de la Rapid. În play-off-ul sezonului trecut, la Ovidiu, Farul Constanţa s-a impus cu 7-2 în faţa giuleştenilor. În ciuda scorului uriaş, Farul avea să câştige titlul, în timp ce Corvinul Hunedoara este o formaţie de ligă secundă fără drept de promovare.

CFR Cluj a rămas în 10 oameni încă din minutul 11, atunci când Tachtsidis a văzut cartonaşul roşu pentru un cot aplicat unui adversar. În minutul 27, formaţia din Gruia a ratat şansa de a deschide scorul, dar lovitura de cap a lui Muhar a lovit bara.

Gazdele au deschis scorul în minutul 43 prin Viorel Lică, după care au ieşit la fel de motivaţi de la vestiare, atunci când Coman a făcut 2-0 în minutul 50. În minutul 67, Pîrvulescu a majorat diferenţa, iar Pop a dat lovitura de graţie în prelungirile partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și