Închide meniul
EXCLUSIV

„A fost o surpriză calificarea la EURO 2024?” Răspuns neaşteptat dat de Ciprian Marica: „Am profitat!”

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 23:46

Reclamă
„A fost o surpriză calificarea la EURO 2024? Răspuns neaşteptat dat de Ciprian Marica: „Am profitat!

"A fost o surpriză calificarea la EURO 2024?" Răspunsul neaşteptat dat de Ciprian Marica

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

„A fost o surpriză calificarea la EURO 2024?” este întrebarea la care Ciprian Marica a oferit un răspuns neaşteptat. Fostul internaţional a mărturisit că nu se aştepta ca „tricolorii” să prindă un bilet pentru turneul final, dat fiind faptul că aceştia au avut un start modest în preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024, după ce şi-a câştigat grupa preliminară. „Tricolorii” vor reveni astfel la un turneu final, după o pauză de opt ani.

„A fost o surpriză calificarea la EURO 2024?” Răspuns neaşteptat dat de Ciprian Marica

Ciprian Marica a declarat că România a profitat de conjunctura creată în grupa preliminară, dată fiind situaţia cu care se confrunta Israel. De asemenea, acesta s-a declarat bucuros de faptul că echipa naţională va participa, din nou, la un turneu final european.

Marica a mai cerut mobilizare generală, înaintea meciurilor de la EURO 2024, mărturisind că suporterii trebuie să fie aproape de echipa naţională. Acesta susţine că „tricolorii” vor avea o misiune „de foc” în Germania, cu Belgia şi Slovacia în grupă.

„(N.r. A fost o surpriză calificarea la EURO 2024) Ţinând cont de începutul atât de slab, perioada de calificare…nu te aşteptai, dar am profitat de conjunctură, am avut şi şansă. Eu sunt bucuros, şi ca român, şi ca suporter al echipei naţionale că am reuşit.

Reclamă

Dacă visam să fim la EURO, astăzi visăm să ieşim din grupă…e normal să îţi doreşti mai mult, România poate! Trebuie să fim încrezători, să-i încurajăm şi să fim al 12-lea jucător în teren, acolo în tribune.

Gândiţi-vă că jucăm cu Belgia, care are jucători la cel mai înalt nivel, nu mai vorbesc de valoarea lotului. Aşa şi Slovacia, care are jucători de 50-60 de milioane.

Clar că sunt mult mai bine cotaţi decât noi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să sperăm, asta nu înseamnă că nu trebuie să avem încredere în noi.

Reclamă 4 / 0/3

Jocurile de la Campionatul European întotdeauna s-au demonstrat a fi speciale, pentru că sunt ca nişte finale şi oricând poţi vedea surprize”, a declarat Ciprian Marica, într-un interviu pentru AntenaSport.

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB. Fostul internaţional a dezvăluit că vedeta lui Gigi Becali de la FCSB ar trebui să profite de momentul bun pentru a prinde un transfer de vis.

Ciprian Marica a dezvăluit că momentul ideal pentru o plecare a lui Florinel Coman de la FCSB este atunci când „Mbappe de România” primeşte o ofertă foarte bună. Acţionarul minoritar de la Farul susţine că extrema roş-albaştrilor ar putea prinde de un transfer şi după EURO 2024, însă îl sfătuieşte pe acesta să profite de orice ocazie se iveşte.

„Momentul este atunci când şi se iveşte oportunitatea. Că poate fi mai bine dupa Campionatul European? Sigur…putem să ne gândim, dar de obicei trebuie să iei ceea ce ai pe masă„, a declarat Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și