Închide meniul

Calificarea României la EURO 2024 nu l-a impresionat pe Gică Popescu. „Nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 decembrie 2023, 11:26

Calificarea României la EURO 2024 nu l-a impresionat pe Gică Popescu. „Nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă

Calificarea României la EURO 2024 nu l-a impresionat pe Gică Popescu

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni - Antena 1

Calificarea României la EURO 2024 nu l-a impresionat pe Gică Popescu, care susţine că selecţionata lui Edi Iordănescu mai are până să ajungă la nivelul prin care să scoată lumea pe străzi, aşa cum se întămpla pe vremea Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a câştigat grupa din preliminarii, după ce a scos patru puncte împotriva favoritei Elveţia. La Euro, ne vom duela cu Belgia, Slovacia şi una dintre Bosnia, Islanda, Ucraina şi Israel.

Calificarea României la EURO 2024 nu l-a impresionat pe Gică Popescu

„Rezultatele și performanțele echipei naționale s-au întrerupt. Știți foarte bine ce perioadă lungă de timp nu ne-am calificat la turneele finale. Avem 20 și de ani de când nu mergem la un Campionat Mondial.

Când Dan Petrescu spunea că atunci când va dispărea generația noastră nu ne vom califica 20 de ani la un Mondial, cred că a fost optimist. Avem deja 26 de când nu ne-am mai calificat.

Echipa națională nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă, cu toate că am văzut că lumea iubește echipa națională. Tot timpul va iubi echipa națională și suporterii vor fi atașați pentru că atunci când spui echipa națională spui echipa supremă a oricărei țări”, a spus Popescu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Ianis Hagi, discurs uriaş înainte de EURO 2024

Ianis Hagi a avut un discurs uriaş cu 7 luni înainte de EURO 2024, turneu la care România a obţinut calificarea, după ce a câştigat grupa din preliminarii.

Hagi anunţă că tricolorii vor face tot posibilul să iasă din Grupa E de la European, acolo unde se mai află Belgia, Slovacia şi una dintre Bosnia, Islanda, Ucraina şi Israel.

„Eu simt că avem mult talent și cred sincer că încă nu ne-am atins potențialul maxim. Cred că nici Europa nu ne cunoaște, dar simt și sper că o va face vara viitoare. Vom continua la fel, cu muncă și modestie, cu unitatea și coeziunea grupului, și așa vom reuși să trecem de grupe. La vară vom fi pe scena fotbalului european și va trebui să demonstrăm că avem valoare.

Reclamă 4 / 0/3

S-au spus multe, dar grupa a fost câștigată cu talent. N-ai cum să întorci scorul în Elveția fără talent, n-ai cum să întorci scorul cu Israel fără talent, n-ai cum să bați Elveția acasă fără talent. Dar, în același timp, calificarea asta a fost doar un pas.

Ianis Hagi: Nu trebuie să renunțăm la valorile care ne-au adus la EURO

L-am făcut, însă mai avem multe de arătat. Nu trebuie să renunțăm la valorile care ne-au adus la EURO. Ba chiar trebuie să adăugăm și altele, iar liderii din vestiar, alături de Mister, trebuie să avem grijă și să păstrăm tot ce am făcut bine.

În Ungaria, la finalul meciului cu Israel, uitați-vă la bucuria oamenilor din staff. Am o poză, când plecăm toți în fugă de pe bancă. Am dat zoom pe ea și am văzut acolo e explozie de bucurie. Uitați-vă la reacția staff-ului tehnic, medical, toți cei care sunt alături de echipa națională.

Bucuria pe care am reușit să o facem noi, jucătorii și staff-ul, ca grup, este incredibilă, cred că acea poză descrie cel mai bine ce s-a simțit atunci. Ceva incredibil!”, a spus Ianis Hagi, citat de frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și