Închide meniul

Ianis Hagi, discurs uriaş înainte de EURO 2024: „Europa nu ne cunoaşte. Vom fi pe scena fotbalului european”

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 15:11

Reclamă
Ianis Hagi, discurs uriaş înainte de EURO 2024: „Europa nu ne cunoaşte. Vom fi pe scena fotbalului european

Ianis Hagi, discurs uriaş înainte de EURO 2024

Ianis Hagi sărbătoreşte o victorie a României - frf.ro

Ianis Hagi a avut un discurs uriaş cu 7 luni înainte de EURO 2024, turneu la care România a obţinut calificarea, după ce a câştigat grupa din preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi anunţă că tricolorii vor face tot posibilul să iasă din Grupa E de la European, acolo unde se mai află Belgia, Slovacia şi una dintre Bosnia, Islanda, Ucraina şi Israel.

Ianis Hagi, discurs uriaş înainte de EURO 2024

„Eu simt că avem mult talent și cred sincer că încă nu ne-am atins potențialul maxim. Cred că nici Europa nu ne cunoaște, dar simt și sper că o va face vara viitoare. Vom continua la fel, cu muncă și modestie, cu unitatea și coeziunea grupului, și așa vom reuși să trecem de grupe. La vară vom fi pe scena fotbalului european și va trebui să demonstrăm că avem valoare.

S-au spus multe, dar grupa a fost câștigată cu talent. N-ai cum să întorci scorul în Elveția fără talent, n-ai cum să întorci scorul cu Israel fără talent, n-ai cum să bați Elveția acasă fără talent. Dar, în același timp, calificarea asta a fost doar un pas.

L-am făcut, însă mai avem multe de arătat. Nu trebuie să renunțăm la valorile care ne-au adus la EURO. Ba chiar trebuie să adăugăm și altele, iar liderii din vestiar, alături de Mister, trebuie să avem grijă și să păstrăm tot ce am făcut bine.

Reclamă

În Ungaria, la finalul meciului cu Israel, uitați-vă la bucuria oamenilor din staff. Am o poză, când plecăm toți în fugă de pe bancă. Am dat zoom pe ea și am văzut acolo e explozie de bucurie. Uitați-vă la reacția staff-ului tehnic, medical, toți cei care sunt alături de echipa națională.

Bucuria pe care am reușit să o facem noi, jucătorii și staff-ul, ca grup, este incredibilă, cred că acea poză descrie cel mai bine ce s-a simțit atunci. Ceva incredibil!”, a spus Ianis Hagi, citat de frf.ro.

Adrian Mutu, mesaj clar despre șansele României în grupa de la EURO 2024

Adrian Mutu a transmis un mesaj clar despre șansele României la EURO 2024. Fostul atacant al naționalei are mare încredere în jucătorii lui Edi Iordănescu, mărturisind că aceștia trebuie să dea totul la turneul final de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

În 2008, România juca într-o grupă „de foc” la EURO, cu Italia, Franța și Olanda. „Tricolorii” au avut șansa de a ieși din grupă și de a-i învinge pe italieni, campioni mondiali la momentul acela, însă Gianluigi Buffon a apărat penalty-ul executat de Adrian Mutu, în minutul 81.

Adrian Mutu a comparat grupa din 2008 a României cu cea de la EURO 2024 și a declarat că diferența este una majoră, cea de anul viitor fiind o grupă accesibilă. „Briliantul” susține că „tricolorii” vor avea o misiune dificilă cu Belgia, favorita grupei, însă nu una imposibilă.

„Este o grupă accesibilă față de ultimul campionat la care am participat și eu. Atunci am jucat cu Italia, cu Franța, cu Olanda. Cred că … Poate dacă dădeam eu gol cu Italia, din acel penalty, am fi ieșit din grupă, după o victorie cu campioana mondială en titre la acel moment.

Bine, acum, nu se pot compara grupele, dar naționala actuală este într-o creștere vizibilă. Avem șansele noastre în această grupă. Va fi foarte, foarte greu cu Belgia, dar să nu ne dăm bătuți dinainte.

Să mergem cu încredere la Euro, băieții au muncit bine, bravo lor, să aibă mare încredere. Nu te întâlnești în fiecare zi cu un Campionat European, așa că să dea totul la acesta!”, a declarat Adrian Mutu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și